top of page
KM & Vandringspriser

Vandringspris dressyr
Göteborgs Fältrittklubb delar varje år ut två vandringspriser i samband med klubbens årsmöte.
Hästens pris går till den häst som under året samlat ihop flest poäng enligt SvRFs Tävlingsreglementes poängsystem samtliga grenar under föregående år. Bästa ryttare går till den ryttare som med en eller flera hästar, under året samlat ihop flest poäng enligt SvRFs Tävlingsreglementes poängsystem samtliga grenar under föregående år. Aktuella rankinglistor och tävlingsresultat finns alltid på SvRFs hemsida (länk).


Göteborgs Fältrittklubb delar vid varje årsmöte ut fyra vandringspokaler till våra tävlingsryttare i dressyr som utmärkt sig på tävlingsbanorna under det gångna året.
Championatspokalen och ett stipendium på 1000 kronor går till den ryttare som fått ihop flest poäng i klasserna MSV A–Grand Prix under föregående års tävlingstermin.
Seniorryttarpokalen och ett stipendium på 500 kr går till den senior som fått ihop flest poäng i klasserna LC–MSV B under föregående års tävlingstermin.

Ungdomsryttarpokalen och ett stipendium på 500 kronor går till den junior/young rider som fått ihop flest poäng i klasserna LC–MSV A under föregående års tävlingstermin.
Ponnyryttarpokalen och ett stipendium på 500 kronor går till den junior som rider ponny och som fått ihop flest poäng i LC och uppåt. Eventuella stipendier sätts in på stipendiatens tdb-konto efter föreningens årsmöte.


Klubbmästare 2022

Dressyr lektionsponny

Asta Kettil Wallström - Sandy

Dressyr privatponny

Stella Liljestam - Järnman

Dressyr lektionshäst

Sophia Carlsson - Fortuna

Dressyr privathäst

Eva Tenow - Marathon

Hoppning lektionsponny

Joline Sällkvist - Milo

Hoppning lektionshäst

Moa Beischer - Diablo

Hoppning privathäst

Angelica Dower - Condor

bottom of page