top of page
Klubbmästerskap och vandringspriser

Vandringspris Dressyr
Göteborgs Fältrittklubb delar varje år ut två vandringspriser i samband med klubbens årsmöte.
Hästens pris går till den häst som under året samlat ihop flest poäng enligt SvRFs Tävlingsreglementes poängsystem samtliga grenar under föregående år. Bästa ryttare går till den ryttare som med en eller flera hästar, under året samlat ihop flest poäng enligt SvRFs Tävlingsreglementes poängsystem samtliga grenar under föregående år. Aktuella rankinglistor och tävlingsresultat finns alltid på SvRFs hemsida.


Göteborgs Fältrittklubb delar vid varje årsmöte ut fyra vandringspokaler till våra tävlingsryttare i dressyr som utmärkt sig på tävlingsbanorna under det gångna året.
- Championatspokalen och ett stipendium på 1000 kronor går till den ryttare som fått ihop flest poäng i klasserna MSV A–Grand Prix under föregående års tävlingstermin.
- Seniorryttarpokalen och ett stipendium på 500 kr går till den senior som fått ihop flest poäng i klasserna LC–MSV B under föregående års tävlingstermin.

- Ungdomsryttarpokalen och ett stipendium på 500 kronor går till den junior/young rider som fått ihop flest poäng i klasserna LC–MSV A under föregående års tävlingstermin.
- Ponnyryttarpokalen och ett stipendium på 500 kronor går till den junior som rider ponny och som fått ihop flest poäng i LC och uppåt. Eventuella stipendier sätts in på stipendiatens tdb-konto efter föreningens årsmöte
.

Klubbmästare 2023

Dressyr - Lektionselev (Junior)

Disa Löwenadler - Quincy

Dressyr - Lektionselev (Senior)

Fanny Stenholm - Congo D
 

Dressyr - Privatponny

Anna Abrahamsson - Järnman

Dressyr - Privathäst

Annelie Larsson - Colant

Terräng - Lektionsponny
Ej utsedd

Terräng - Lektionshäst
Ej utsedd

Hoppning - Lektionsponny

Nora Westman - Ferrybank Duchess

Hoppning - Lektionshäst

Lucas Ek - Jasmine TH

Hoppning - Privatponny

Julia Lewin - Sörby's Ess

Hoppning - Privathäst

Andrea Lindahl - Fair Play

bottom of page