top of page
DSC_3442-1.jpg
Medlem i Göteborgs Fältrittklubb

Göteborgs Fältrittklubb grundades 1894 och är en av Sveriges största ridskolor. En modern och aktiv ridklubb som med ett hållbarhetsperspektiv fokuserar på utveckling, utbildning och gemenskap.
 

Vi är en medlemsstyrd ideell förening som drivs utan vinstsyfte. En ideell förening betyder att varje medlem har ett engagemang och intresse i föreningen och dess verksamhet. Utan engagerade medlemmar skulle arbetsbördan och kostnaderna rusa i höjden. Ett enkelt sätt att bidra är att delta vid våra arbetsdagar då vi tar hand om vår anläggning, städar, målar och gör andra enklare göromål. Ett annat är att ställa upp som funktionär under våra evenemang och tävlingar.

 

Medlemskap

Det är inte bara du som rider eller tävlar hos oss som kan vara medlem. Även de som vill stödja föreningens arbete får bli medlemmar.


Avgift för medlemskap i Göteborgs Fältrittklubb 2024
• Junior 270 kronor (gäller till och med det år du fyller 18 år)
• Senior 475 kronor (gäller från och med det år du fyller 19 år)
• Familj 850 kronor (gäller endast familjemedlemmar skrivna på
samma adress)
Teckna medlemskap på https://academy.hippocrates.se/newMember.php?id=460

Försäkringar
Alla medlemmar omfattas av en olycksfallsförsäkring tecknad av Svenska Ridsportförbundet hos Folksam. Läs mer om försäkringen https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/ridsport/idrottsforsakring. Försäkringen Agria Incident gäller när våra hästar skadar medlemmar eller icke-medlemmar. Gäller även till exempel Pay and Ride/Jump förutom stall och lektion. Täcker vård, invaliditet, tänder, kläder, utrustning och tillhörigheter. Gäller inte skada på fordon. (försäkringsbolag och telefonnummer) Publik och besökare som inte är medlemmar omfattas av en olycksfallsförsäkring för skador som uppkommer på vår anläggning. Försäkringen täcker vård, invaliditet, tänder, kläder, utrustning och tillhörigheter. (försäkringsbolag och telefonnummer) Vår hästverksamhetsförsäkring gäller om våra hästar skadar fordon
som är parkerade på parkeringen (försäkringsbolag och telefonnummer). Alla incidenter noteras av närvarande personal i incidentpärm.

Vid frågor kontakta kansliet på ekonomi@gfrk.se

GFRK_Sommarbete2022-0478.jpg_.jpg

Ridsportens Ledstjärnor

DSC_3280-1.jpg

Ungdomssektion

Ungdomssektionen på Göteborgs Fältrittklubb är en aktiv sektion med många aktiviteter under året. 

DSC_3140-1.jpg

Om föreningen & styrelsen

Vi är en medlemsstyrd ideell förening som drivs utan vinstsyfte. Läs mer om vår förening och styrelse här.
 

bottom of page