top of page

Våra Ponnyer

Babe
Babe

Födelseår (och inköp) 2012 (2017) Ras: Connemara Stam: e. West Bridge Star ue. Knockillaree Thomas Mankhöjd: 148 cm Babe är en känslig tjej som var ganska otrygg när hon först kom till GFRK. Nu har hon landat helhjärtat och stormtrivs. Babe är väldigt ambitiös och vill göra allt rätt. Hon tycker om att hoppa och därför är hon ofta med i tävlingsgruppen för hoppning. Babe har en lite speciell galopp som kan bli fyrtaktig vilket gör att galoppen kan upplevas som orytmisk eller annorlunda. En mjuk

press to zoom
Bonus
Bonus

Födelseår (och inköp) 2009 (2016) Ras: Connemara Stam: e. Uranus ue. Öxenholm Bobby Mankhöjd: 148 cm Bonus är favoritponny hos både vuxna och barn. Bonus är lagom framåt i ridningen och en trygg och stadig ponny i såväl hoppning som dressyr. Toppenkille som man gärna vill ha med på uteritten. Tar hand om nybörjare och rutinerade på bästa sätt. Han har lite integritet i stallet och behöver att man är mjuk, men tydlig. Bonus är sponsrad av Xselsus AB.

press to zoom
Bella
Bella

Födelseår (och inköp) 2010 (2015) Ras: Connemara Stam: e. Newgrange Dancer ue. Clonberne Boy Mankhöjd: 145 cm Bella är otroligt snäll och vänlig både i stall och i ridning, men kan också vara en bestämd tjej. Bella kan bli jättefin i sin ridning, särskilt om ryttaren är uppfinningsrik, påhittig och kommer till inverkan. Storfavorit att rida barbacka på, eftersom hon har en rund rygg och rör sig mjukt. För Bella är mat det bästa som finns.

press to zoom
Duchess
Duchess

Födelseår (och inköp) 2010 (2015) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 138 cm Duchess är GFRKs lilla prinsessponny. Hon älskar att hoppa och gör det med en god teknik. Eftersom hon gillar att åka på tävling är hon ofta med i tävlingsgruppen i hoppning. Duchess är trygg och snäll i ridningen för både nybörjare och rutinerade. En härlig ponny att ta med på uteritten i skogen. Hon har integritet i stallet och vill ha en mjuk men tydlig människa i sin närhet.

press to zoom
Joan
Joan

Födelseår (och inköp) 2011 (2016) Ras: Connemara Stm: e. Gwennic de Goariva ue. Glann’s Owen Mankhöjd: 147 cm Joan är en ponny med humor som gärna busar med ryttaren! ”När du minst anar det så spelar jag dig ett spratt.” Joan hoppar bra och trivs i skogen. Ibland kan hon busa lite efter hindret, då får man vara beredd som ryttare och sträcka upp sig så brukar man sitta kvar. Hon har integritet i stallet och vill ha en mjuk men tydlig människa i sin närhet och ser alltid fram emot matstunderna.

press to zoom
Lotte
Lotte

Födelseår (och inköp) 2012 (2022) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: Lotte är en duktig, modig och tuff ponny som köpts in från annan ridskola. Lotte tycker att livet är en härlig utmaning och har tidigare tävlat mycket i både hoppning och fälttävlan. En skön brud som är mycket trygg i sig själv och tar livet med en klackspark.

press to zoom
Lucy
Lucy

Födelseår (och inköp) 2008 (2014) Ras: Connemara Stam: e. Clonberne Boy ue. Ferdia Mankhöjd: 147 cm Lucy anser att hon är drottning i hagen. En ponny som kräver en del teknik av ryttaren för att komma till sin rätt. Lucy älskar att hoppa, men kan busa till det ibland när hon taggar till i samband med tävling. Går ofta med i tävlingsgruppen i hoppning. Lucy är snäll men känslig. Därför måste ryttaren vara lite försiktig med spö och yviga rörelser.

press to zoom
Milkyway
Milkyway

Födelseår (och inköp) 2006 (2022) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 147 cm Milkyway är en mjuk och vänlig ponny som köpts in från annan ridskola. Milkyway tar väldigt väl hand om orutinerade ryttare. Stabil ridskolehäst som finner mycket trygghet i ridläraren på marken. Lämnar höga skutt och bus till de andra hästarna och älskar att mysa i stallet.

press to zoom
Milo
Milo

Födelseår (och inköp) 2010 (2021) Ras: Engelsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 148 cm Milo är en känslig ponny som har integritet i stallet. Han vill ha lugn och ro vid sin box och uppskattar människor som är lugna och lågmälda när de hanterar honom. I ridningen är han duktig på både hoppning och dressyr och han vill ha en ryttare med god balans och ett lugn.

press to zoom
Molly
Molly

Födelseår (och inköp) 2013 (2019) Ras: Connemara Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 145 cm Molly var outbildad när hon kom till GFRK, men har utvecklats mycket sen dess. En trygg och snäll ponny för ryttare på alla nivåer. Molly är positiv och har mycket god vilja. För Molly är allt ett äventyr. Hon tycker det är kul med hoppning och med en stöttande ryttare försöker hon sig gärna på pay and jump-banorna.

press to zoom
Rachel
Rachel

Födelseår (och inköp) 2007 (2012) Ras: Irländsk import Stam: Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 142 cm Rachael är stallets ponnyhoppstjärna som dessutom varit på GFRK längst av alla. Rachael är mycket trygg med ryttare på alla nivåer. Hon är rolig för den rutinerade och trygg för nybörjaren. Rachael hoppar som en klocka och älskar att tävla. Tycker om terräng och är lika stadig i skogen som på ridbanan och hon älskar mat.

press to zoom
Sandy
Sandy

Födelseår (och inköp) 2006 (2019) Ras: Irländsk import Stam: Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 151 cm Sandy är en liten storhäst, men räknas som ponny hos oss förutom vid tävling. Sandy är känslig och lydig i ridningen, hoppar bra och tryggt och går ofta i tävlingsgrupperna. Hon tycker om att göra rätt och är rolig för både barn och vuxna att rida på. Hon kan vara känslig vid uppsittning så ta det extra lugnt och be gärna ridläraren om hjälp.

press to zoom
Toby
Toby

Födelseår (och inköp) 2011 (2016) Ras: Connemara Stam: e. Charleville Playboy ue. Parkmore Bobby Mankhöjd: 147 cm Toby är en välskolad dressyrponny som är omtyckt hos både vuxna och barn. Han kan bli lite busig när han får komma upp och susa runt på Tippen eller gå pay and jump, så han är inte alltid med på dessa.

press to zoom
Wydma
Wydma

Födelseår (och inköp) 2015 (2022) Ras: Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: c-ponny Wydma kom till gfrk hösten 2022. Hon är en snäll och lite känslig ponny

press to zoom

Våra Hästar

Cassius
Cassius

Födelseår (och inköp) 2007 (2013) Ras: Irish Draught Stam: e. Coolcronan Wood ue. The conqueror Mankhöjd: 168 cm Viktgräns: 85 kg Cassius är stallets snälla farbror. En lugn och trygg ledare i flocken. Cassius är positiv, glad och går med på alla lektionsnivåer. Han älskar hoppning och är en av de hästar som tagit hem flest rosetter i tävlingssammanhang. Cassius har överrörliga kotor och snubblar lätt så han behöver stöttas lite extra av sin ryttare för att hålla en god balans.

press to zoom
Challe
Challe

Födelseår (och inköp) 2007 (2018) Ras: Amerikanskt fullblod Stam: e. Victory Gallop xx ue. Smart Strike xx Mankhöjd: 165 cm Viktgräns: 70 kg Challe har tidigare tävlat som galopphäst i USA, men har skolats om till hopphäst. Han tävlade en del innan han köptes till GFRK. Challe är mycket uppskattad i de högre grupperna, där han är en duktig läromästare i både dressyr och hoppning. Challe behöver stort personligt utrymme på lektionerna och man ska hålla avstånd till andra ekipage.

press to zoom
Castor
Castor

Födelseår (och inköp) 2011 (2016) Ras: Trakehnare Stam: e. Ajbek ue. Moulin Mankhöjd: 164 cm Viktgräns: 70 kg Castor är vår juniorhäst som är tänkt att används i övergång till storhäst. Kan mycket inom både dressyr och hoppning, men behöver att ryttaren inverkar korrekt för att han verkligen ska komma till sin rätt. Som fullblod är han lite känslig och behöver därför en lugn person i stallet.

press to zoom
Colleen
Colleen

Födelseår (och inköp) 2010 (2016) Ras: Westfalisk häst Stam: e. Conte Bellini ue. Charisma I Mankhöjd: 166 cm Viktgräns: 75 kg Colleen har en fin stam. Kan vara lite klurig i ridningen, men är snäll och otroligt duktig på att hoppa. Tycker att det mesta är väldigt roligt. Det ska gärna gå fort, men utan bus. Colleen är stadig och trygg i skogen. Kan vara lite känslig i perioder kring pälssättning och brunst, så det är bra att vara lite lyhörd i stallet.

press to zoom
Congo
Congo

Födelseår (och inköp) 2007 (2014) Ras: KWPN Stam: e. Rhodium ue. Gribaldi Mankhöjd: 167 cm Viktgräns: 80 kg Congo är en dominant herre ute i hagen och visar gärna de andra valackerna vart skåpet ska stå. Han är uppskattad i ridhuset och välskolad i dressyr upp till MSV:B. Congo är väldigt spänstig och har stort register i sina gångarter. Han gillar även hoppning och har tävlat med goda resultat. Ibland ser han spöken i hörnen och kan busa lite med ryttaren på ryggen.

press to zoom
Diablo
Diablo

Födelseår (och inköp) 2008 (2017) Ras: KWPN Stam: e. Abanos ue. Now or never Mankhöjd: 165 cm Viktgräns: 75 kg För Diablo är livet en fest! Han är alltid positiv och glad i både regn och sol. Diablo rör sig väl med stora gångarter och hoppar gärna (ibland hellre än snyggt). En social häst som älskar både människor och andra hästar. Uppskattar lite extra mys och kel i boxen.

press to zoom
Emi
Emi

Födelseår (och inköp) 2005 (2016) Ras: Silesisk häst Stam: e. Lokan ue. Eton Mankhöjd: 168 cm Viktgräns: 90 kg Emi är en riktig mindfulnesshäst-är du stressad och uppe i varv när du kommer fram till henne kommer det sitta i hela ridpasset då Emi är otroligt känslig. Hon är snäll, stabil och hoppar med väldigt god teknik men behöver stöttning av en trygg ryttare i hoppningen då hon inte tycker om att göra fel och blir väldigt bekymrad i de lägen där hon inte tror på sig själv. En fantastisk häst

press to zoom
Ellen
Ellen

Födelseår (och inköp) 2011 (2016) Ras: Svenskt halvblod Stam:e. Mr Carrera xx ue. Excall Mankhöjd: 167 cm Viktgräns: 75 kg Ellen köptes in som ung och var då mest westernriden. Hon tycker om att arbeta, älskar att hoppa och helst ska det gå fort. Ellen vill ha en lugn ryttare som dessutom tar god tid på sig i boxen. För att rida Ellen på bästa sätt ska du ha en mjuk och flexibel hand och god balans.

press to zoom
Farah
Farah

Födelseår (och inköp) 2010 (2015) Ras: Irländsk sporthäst Stam: e. Conquistador ue. Cavalier Royale Mankhöjd: 160 cm Viktgräns: 75 kg Farah är en liten, nätt häst som även går med på vissa ponnylektioner. Hon är en välskolad och uppskattad häst att rida för både nybörjare och mer rutinerade. Farah hoppar bra och med mycket ryggverksamhet. Hon är även duktig i dressyren och kan behöva lite inramning för att verkligen komma till sin rätt.

press to zoom
Flash
Flash

Födelseår (och inköp) 2004 (2011) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 170 cm Viktgräns: 75 kg Flash är en ponny i stor förpackning. En välskolad men barnslig häst, som gärna retas med de andra hästarna i hagen. Flash är uppskattad av ryttare på alla nivåer. Han var tidigare en populär hopphäst, men får på grund av skador numera bara gå dressyr och markarbete.

press to zoom
Fortuna
Fortuna

Födelseår (och inköp) 2006 (2018) Ras: KWPN Stam: e. Kreator ue. Onze Fons Mankhöjd: 172 cm Viktgräns: 85 kg Fortuna är en riktigt klok och omhändertagande häst, precis som många andra av ridskolans importerade ston som haft föl. Hon är känslig i både ridning och hantering. Duktig i både hoppning och dressyr men ibland kan det gå lite fort. Fortuna får allt att se enkelt ut och är en uppskattad läromästare hos eleverna.

press to zoom
Gurkan
Gurkan

Födelseår (och inköp) 2016 (2021) Ras: Zemaitukai (från Litauen) Stam: e. Titnagas ue. Samas Mankhöjd: 160 cm Viktgräns: 75 kg Gurkan är snäll, försynt, känslig och positiv. Gurkan har under sin inskolning hos oss lärt sig många nya saker. Han är trygg och stadig i skogen, hoppar med god teknik och blir allt stadigare i dressyrarbetet. En häst som är väldigt uppskattad i sin roll som ridskolehäst.

press to zoom
Hjärtat
Hjärtat

Födelseår (och inköp) 2013 (2020) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 165 cm Viktgräns: 80 kg Heartland har hjärtat på rätta stället. Hon stormtrivs på GFRK och tycker om sitt arbete som ridskolehäst. Hjärtat älskar att hoppa och försöker att alltid göra rätt. Däremot kan hon tycka att bommar på marken är lite läskiga. Hjärtat rör sig trevligt i alla gångarter och flashar gärna sin snoffsiga skritt.

press to zoom
Jaffa
Jaffa

Födelseår (och inköp) 2014 (2019) Ras: KWPN Stam: e. Clinton ue. Los Angeles Mankhöjd: 170 cm Viktgräns: 70 kg Jaffa kan hoppa höghus och har en fantastisk teknik. Hon är en otroligt snäll och vänlig häst som alltid är mån om sina ryttare. Kan vara lite bekväm av sig i ridningen, men stadig och stabil för ryttare på alla nivåer. Jaffa älskar att gå ut i skogen. Jaffa får lätt ont i ryggen och behöver framöver gå med små och lätta ryttare.

press to zoom
Irish coffee
Irish coffee

Födelseår (och inköp) 2004 (2014) Ras: Irländsk sporthäst Stam: e. Artic Star ue. Clover Dubh Mankhöjd: 168 cm Viktgräns: 75 kg Kaffe är stallets professor. En riktig läromästare i hoppning som gör det svåra enkelt. Kaffe är otroligt lydig i dressyrarbetet och uppskattas på alla nivåer. Han kan se lite sur ut för att han har öronen bakåt, men skenet bedrar och han är jättesnäll i stallet.

press to zoom
Jack black
Jack black

Födelseår (och inköp) 2016 (2021) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 163 cm Viktgräns: 70 kg Jack Black är en snäll och trygg häst med många sidor. Han är känslig och väldigt mån om att göra rätt. Han älskar nya uppgifter, men kan ibland tycka att det är klurigt att förstå. Jack Black är väldigt snäll i boxen och gillar att man kelar lite extra med honom.

press to zoom
Jan
Jan

Födelseår (och inköp) 2014 (2020) Ras: KWPN Stam: e. Baltic VDL ue. Equador Mankhöjd: 168 cm Viktgräns: 80 kg Jan är en snäll och vänlig häst som charmar alla med sitt snygga yttre och vänliga inre. Han går i tävlingsgruppen dressyr med bra resultat. Han är lite som en gammal farbror i ridningen och hoppar hellre än bra om man inte plockar fram den där lilla extra energin.

press to zoom
Jasmine
Jasmine

Födelseår (och inköp) 2009 (2021) Ras: Svenskt halvblod Stam: e. Hohenstaufen II ue. Rubinrot Mankhöjd: 165 cm Viktgräns: 80 kg Jasmin är en positiv och arbetsam häst, välutbildad inom både hoppning (startad 1.20) och dressyr. Hon är väldigt mångsidig och har även tävlat i fälttävlan. Hon är en uppskattad läromästare för elever på en lite högre nivå.

press to zoom
Jojo
Jojo

Födelseår (och inköp) 2017 (2022) Ras: Import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 165 cm Viktgräns: 75 kg Jojo är en trevlig och glad häst som kom till gfrk vintern 2022

press to zoom
Ken
Ken

Födelseår (och inköp) 2012 (2020) Ras: Tinker Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 162 cm Viktgräns: 70 kg Ken är positiv till arbete och ger alltid 110% på lektionerna. Ken är duktig på dressyr, men hoppar väl och luftigt på högre höjder. I boxen vill han inte sitta fast, men om man låter grimskaftet löpa genom gallret kan man göra iordning honom i lugn och ro. Eftersom han alltid ger allt oavsett vad han tar sig för kan han också snabbt bli trött.

press to zoom
Keo
Keo

Födelseår (och inköp) 2011 (2022) Ras: Svenskt varmblod Stam: e: Renovi ue: Ramiro Sohn F Mankhöjd: 167 cm Viktgräns: Keo är väldigt mysig i boxen, snäll och vill gärna vara med och tycker om att bli ryktad. Han är reaktiv i ridningen, pigg och glad! Duktig på att hoppa och har en stor galopp.

press to zoom
Jones
Jones

Födelseår (och inköp) 2009 (2016) Ras: Dansk import Stam. Okänd härstamning Mankhöjd: 158 cm Viktgräns: 70 kg Jones tycker att det mesta är roligt och gillar särskilt hoppning. Han är lite äventyrlig, gillar terräng och när det händer saker. Går med på lektioner på alla nivåer. Jones är en bra övergångshäst för ponnyryttare, och allt du ger i ridningen, får du tillbaka!

press to zoom
Lilla Grå
Lilla Grå

Födelseår (och inköp) 2004 (2010) Ras: Polskt halvblod Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 165 cm Viktgräns: 85 kg Lilla Grå är stallets självutnämnde kung. En smart häst som är trygg och stabil i ridningen. Lilla Grå är en läromästare som tidigare tävlat framgångsrikt i hoppning med ridskolans elever. Älskar alla hopplektioner och är även välskolad i dressyren och här gör han inte mer än vad ryttaren ber om. Han har mycket personlighet och integritet i boxen, så man får inte ha för bråttom.

press to zoom
Logan
Logan

2017 (2022) Ras: Silesisk häst Stam: e. Rodos ue. Rotmistrz Mankhöjd: 170 cm Viktgräns: 75 kg Logan är en ung men trygg kille som tar saker och ting med ro. Han är positiv till allt i ridningen och tycker det är mysigt att komma ut i skogen. Han vill ha en ryttare med kvicka hjälper och god balans.

press to zoom
Marilyn
Marilyn

Födelseår (och inköp) 2009 (2016) Ras: Svenskt halvblod Stam: e. Renovi F ue. Lear F Mankhöjd: 163 cm Viktgräns: 75 kg Marilyn är stallets drottning och ledare i stoflocken. En tuff häst som är trygg och modig i sig själv. Marilyn går fram överallt och tar gärna täten vid uteritter. Hon uppskattas av ryttare på alla nivåer eftersom hon är lydig och lagom känslig i ridningen. Marilyn älskar när det går fort, men lyssnar på sin ryttare om den vill något annat.

press to zoom
Mary
Mary

Födelseår (och inköp) 2009 (2014) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 153 cm Viktgräns: 70 kg Mary är stallets klippa som gärna tar hand om lite rädda och försiktiga elever. Hon går mest ponnylektioner och bär snällt alla hon har på ryggen. Hon går i ponnyhagen och skolar in och tar hand om ponnyerna. Mary älskar att gå i skogen och är väldigt duktig på WE.

press to zoom
Mc Finnely
Mc Finnely

Födelseår (och inköp) 2008 (2015) Ras: Irländsk sporthäst Stam: e. Donkerrin Leader ue. Dr Massini Mankhöjd: 170 cm Viktgräns: 90 kg McFinnley är en stor, men känslig individ. En riktig mindfulnesshäst som känner in ryttarens olika sinnesstämningar. Han är en uppskattad läromästare som framför allt går med i lite lägre grupper. McFinnley är duktig på att lära eleverna de första stegen i ridningen. Lydig och lyssnar i smyg på vad ridläraren ber om.

press to zoom
Nano
Nano

Födelseår (och inköp) 2014 (2021) Ras: Belgiskt halvblod Stam: e. Casado V´T Gelutt Z ue. Olgarin (Darco) Mankhöjd: 170 cm Viktgräns: 80 kg Nano är en glad och energisk häst som älskar livet. Han är alltid redo för äventyr och tycker om att arbeta. Nano är välriden i dressyren och har tävlats upp till 1.10 i hoppning. Han hoppar tryggt och bra och går i tävlingsgrupp i både hoppning och dressyr. Nano kan vara lite omständlig i boxen.

press to zoom
Poker
Poker

Födelseår (och inköp) 2012 (2022) Ras: Svenskt varmblod Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 162 cm Viktgräns: Poker är en pigg och vaken kille som till gfrk hösten 2022. Han kan bli lite osäker när man gör iordning honom och gillar lugna människor runt sig. I ridningen är han pigg och framåt men känslig, Poker är duktig på både hoppning och terräng.

press to zoom
Quincy
Quincy

Födelseår (och inköp) 2005 (2017) Ras: Holsteiner Stam: e. Quinar ue. Corland Mankhöjd: 168 cm Viktgräns: 85 kg Quincy är en otroligt rutinerad läromästare som kan mycket om allt. Han är högt utbildad både inom dressyr och hoppning och har ett förflutet som tävlingshäst inom fälttävlan. Kan i perioder busa till det lite i ridningen när han taggar till men är allt som oftast en lugn och trygg herre. Quincy är supersnäll i boxen, men utnyttjar sin storlek vid tränsning och gillar att få eleverna a

press to zoom
Sava
Sava

Födelseår (och inköp) 2009 (2018) Ras: Polskt halvblod Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 183 cm Viktgräns: 90 kg Sava är störst i stallet, men håller gärna låg profil. En känslig häst som tar väl hand om sina ryttare. Sava går med ryttare på alla nivåer och hoppar gärna, men får inte hoppa så högt på grund av tidigare skador. Hon är otroligt vänlig och mjuk i sitt sätt. Mycket snäll i boxen, men kan ha svårt att lyfta sina bakben ibland.

press to zoom
Sparta Gold
Sparta Gold

Födelseår (och inköp) 2016 (2020) Ras: Irländsk sporthäst Stam: e. Spartacus ue. Coevers Diamond Boy Mankhöjd: 168 cm Viktgräns: 80 kg Sparta tycker att livet är en lek och att alla ska leka med honom. Han är en ambitiös och positiv häst som älskar att hoppa. Sparta kan köra lite med sina ryttare och testa sig fram som en tonåring.

press to zoom
Sunny
Sunny

Födelseår (och inköp) 2009 (2017) Ras: Westfalisk häst Stam: e. Schumacher ue. Sir Chamberlain Mankhöjd: 157 cm Viktgräns: 75 kg Sunny är dressyrhästen som gärna hoppar med runda och fina språng. En häst som rör sig trevligt och uppskattas av ryttare på alla nivåer. Sunny går alltid runt och ser glad ut med spetsade öron och när ryttaren rider ordentligt kan hon prestera på hög nivå.

press to zoom
Takido
Takido

Födelseår (och inköp) 2008 (2019) Ras: Svenskt halvblod Stam: e. Last Liberty ue. Tornesch Mankhöjd: 175 cm Viktgräns: 85 kg Takido är en häst med stora gångarter och han hoppar stort. Kräver en mjuk hand och mycket skänkel och när man hittar honom i ridningen bjuder han på en fantastisk känsla. Takido är positiv och älskar att mysa.

press to zoom
Thea
Thea

Födelseår (och inköp) 2017 (2022) Ras: KWPN Stam: e. Elvis Ter Putte ue. Tangelo Van De Zuuthoeve Mankhöjd: 167 cm Thea är en försiktig och positiv häst. Hon har stora men mjuka gångarter och hoppar mycket trevligt. I stallet kan hon vara bufflig, vinglig och vara bestämd med att inte lyfta hovarna. Tänk på att Thea är en yngre häst och behöver tålamod och tydliga rutiner vid iordningställande. Ge henne tid och var vänlig men bestämd i stallet.

press to zoom
Tornádó "Tore"
Tornádó "Tore"

Födelseår (och inköp) 2015 (2022) Ras: Import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 158 cm Viktgräns: 70 kg Tore är stallets tjejtjusare! Han är en väldigt snäll men tuff kille som kräver en bestämd människa i hanteringen. I ridningen är han positiv och trevlig men behöver lite stöttning i galoppen.

press to zoom
Stjärna
Stjärna

Födelseår (och inköp) 2017 (2021) Ras: Litauisk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 162 cm Viktgräns: 75 kg En snygg liten häst som rör sig trevligt och som kommer bli en mycket uppskattad ridskolehäst. I stallet är hon väldigt känslig och behöver mycket utrymme så hon ska bara hanteras av personal och elever som fått henne tilldelad.

press to zoom
Sampson
Sampson

Födelseår (och inköp) 2012 (2022) Ras: Irländsk import Stam: Okänd härstamning Mankhöjd: 163 cm Viktgräns: 75 kg Sampson är en trygg dam som tar livet med ro, vad som än presenteras för henne. Hon har erfarenhet från ridskoleliv hos tidigare ägare och vi tror att hon är redan en mycket uppskattad ridskolehäst. Hittills har hon visat sig vara trygg ute i skogen och mjuk och fin i både hoppning och dressyr.

press to zoom
bottom of page