Följ sidan "Försäkringar hos oss"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Försäkringar hos oss

Kollektiv Olycksfallsförsäkring via SvRF

Olycksfallsförsäkring för dig som rider

Du som är medlem i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är olycksfallsförsäkrad i Folksam.

Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är en medlemsförmån framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Försäkringen gäller vid olycksfallsskada som inträffar under:

• aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.
  • enskild ridning och träning.
  • direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Om träning/tävling anordnas på annan ort än hemorten (även utomlands) gäller försäkringen också under resor och vistelse i samband med sådan resa.

Läs mer om olycksfallsförsäkringen här

Anmäl skada så här

Är du medlem eller målsman och vill anmäla en olycksfallsskada? Ring 0771-950 950 – säg att du är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Du kan också anmäla olycksfallsskada på folksam.se/ridsport

Agria Incident

Gäller när våra hästar skadar människa (även icke medlem)

Gäller även tex Pay & Ride/Jump förutom stall och lektion. Täcker vård, invaliditet, tänder, kläder, utrustning & tillhörigheter. Gäller ej skada på fordon. Används när vår häst skadar icke medlem, men även medlemmar (även avfallning mm som ovan) Tel vid frågor: 08-588 427 00 (välj skador)

Publik & Besöksförsäkring

Gäller alla besökare som ej är medlemmar vid skada/olycka som de råkar ut för på vår anläggning

Täcker vård, invaliditet, tänder, kläder, utrustning & tillhörigheter. Gäller ej skada på fordon. Används för icke medlemmar/besökare/medföljare. Tel vid frågor: 08-588 427 00 (välj skador)

Hästverksamhetsförsäkring

Gäller om våra hästar skadar fordon som är parkerade på anvisad plats (parkeringen)

Tel vid frågor: 031-63 80 00
ALLA INCIDENTER SKRIVS IN I INCIDENTPÄRMEN AV NÄRVARANDE PERSONAL. Blanketter att ge den skadade finns i pärmen.

Vid frågor kontakta Kansliet: ekonomi@gfrk.se

031-25 60 10 (val 2) dagtid, helgfria vardagar.

Inga nyheter är skapade

Sista dagen för VT 2019 är onsdagen den 19 juni