20 % rabatt på Nordic Wellness

Till Dig som är medlem/ANSTÄLLD  i Göteborgs Fältrittklubb

STYRKETRÄNING OCH GRUPPTRÄNING SOM TRÄNINGSFORM!

Vi på Nordic Wellness vågar påstå att det inte finns någon annan träningsform som är så effektiv som styrketräning och gruppträning gällande uppbyggnad av sin kropp och dess funktioner.

Har du ont någonstans idag? Är du kund hos oss står vi till förfogande med all vår kunskap kring uppbyggnadsträning och konditionsträning för att du ska lyckas med Dina önskemål inom friskvård.
Varför inte besöka vår egen Rehab avdelning?

Är Du novis eller expert inom träning och friskvård? Vår engagerade och välutbildade personal hjälper Dig som är novis att komma igång och Dig som är expert att fortsätta att utvecklas.

Styrketräning! Vi har introduktion och instruktionstillfällen som vi kallar gyminfo.

Du får delta så många gånger Du vill på dessa pass ända tills Du känner att Du behärskar tekniken själv.

Gruppträning är en träningsform man utövar tillsammans med andra i en tränings sal.

I salen finns också en instruktör som undervisar och inspirerar deltagarna under hela träningspasset.

Vill du ha en professionell tränare som Du kan kalla Din egen?

Skaffa Dig en egen Personliga tränare och Du kommer att få en coach som ger Dig all sin kunskap, tid och uppmärksamhet för att Du ska lyckas med Dina önskemål

Medlemmar/Anställda i GFRK har 20 % rabatt på årskort KONTANT OCH AUTOGIRO på alla KLUBBAR RIKS. Se undantag nedan:

• Avtalet gäller ej Nordic Wellness Exclusive.
• Du ser vilka klubbar som ingår på www.nordicwellness.se, de ordinarie priserna som rabatten utgår mot samt alla typer av medlemskap finns under fliken ”Bli medlem”.

Över 160 gym ingår i Sverigekortet+ (gym+gruppträning) och Sverigekortet(enbart gym).

Vid köp av medlemskap skall medlemsbevis/senast betalda fakturan uppvisas utan undantag för att erhålla rabatt. Obs! Ta med dig legitimation.

Vid tecknade av autogiro med rabatt utgår 12 månaders bindningstid. Innan 12 månaders periods slut måste du på nytt bevisa att du är medlem, annars höjs du automatiskt upp till den aktuella periodens ordinarie pris. Detta är tydligt beskrivet på din avtalskopia. Rabatterna gäller vid tecknandet av medlemskapet på ordinarie priser. Klubbavgift på 249 kr tillkommer vid tecknandet av autogiromedlemskap. Detta oavsett vilket AG du tecknar.Kostnad för medlemskort/medlemsarmband tillkommer med 100 kr resp. 199 kr, både på kontant betalda och autogiromedlemskap. Avtalet gäller ej medlemskapet Ungdomskortet, Seniorkortet och Studentkortet, dessa är ständigt rabatterade avtal. På autogiro har man 2 månaders uppsägningstid löpande efter bindningstiden.

• Tränar du idag på ett annat gym och vill bli medlem på Nordic Wellness?

Vi löser in upp till 6 månader både kontant och autogiro. Kontakta valfri klubb för mer information.

• Är du redan kund hos Nordic Wellness?

Fråga receptionen på din moderklubb vad som gäller, vi hjälper dig även med vilket medlemskap som är bäst för dig. Varmt välkommen.

Var uppmärksam på eventuella lokala kampanjer/erbjudanden. Det åligger dig som privatperson att avgöra om ett sådant eller företagsrabatten är det bästa valet för dig. Om du inte längre är anställd upphör möjligheten till rabatt på årskort/autogiro, vid avslutad anställning bör du därmed vara beredd på att betala ordinarie pris.

Nordic Wellness_logo_jpg

Uppdaterad: 08 MAR 2018 18:34 Skribent: Erica Johansson