Brandrutiner

Brandrutiner besökare Göteborgs Fältrittklubb

Läs orienteringskartorna som finns i våra entréer samt trappuppgångar. Försäkra dig om att du vet var utgångar, återsamlingsplats och brandsläckare finns.

Om brandlarmet går, gå lugnt till återsamlingsplatsen som finns vid elcentralen och meddela utrymningsansvarig som är utrustad med väst. Gå ej in i byggnaden igen förrän räddningspersonalen/utrymningsansvarig gett klartecken.

Om larm går när du rider, sitt av, för in din häst i stallet och sätt fast den genom att sätta grimma på ovanför tränset. Därefter ska du omedelbart men lugnt förflytta dig till uppsamlingsplatsen. Vid brand i stallet utryms hästarna till paddocken/paddockhagen.

Enbart personal får utrymma hästar från stallen. Hästar kan reagera starkt vid brand och bli väldigt svårhanterliga.

Uppdaterad: 20 APR 2017 15:04 Skribent: Erica Johansson

Sista dagen för höstterminen 2019 är lördagen den 21 december