top of page

Ridskolan startar igen idag måndag 22 januari!

Nu äntligen är det dags att starta upp ridlektionerna igen. Jag vill börja med att rikta ett stort tack till er som kom och hjälpte oss att sanera anläggningen i helgen, hade vi inte fått hjälp ifrån er hade vi inte kunnat öppna upp idag.


Det var så glädjande att se vilken föreningsanda som togs fram när vi behövde det som mest!


Ett nytt lektionsschema ligger ute här på hemsidan med några få ändringar av ridlärare. Vi välkomnar Andrea som ordinarie ridlärare efter ett år av vikarierande, dessutom kommer Caroline tillbaka from 1 mars efter ett år av föräldraledighet.


Annars har vi kvar Erica J, Frida, Maria, Malin, Ronja och Linda som ridlärare den här terminen.Vi påminner om vikten av att avboka sin lektion i tid och att ni vid försäljning/byte av lektion endast får göra det till någon på samma ridnivå eller högre som er samt att denne även kan rida de hästar du brukar rida.


Har ni frågor gällande ridningen och terminen får ni gärna vända er till er ridlärare alternativt deras gemensamma mail ridskola@gfrk.se, kom dock ihåg att ridlärarnas administrativa tid är begränsad så det kan ta ett par dagar att få svar på ditt mail ibland.


Eftersom anläggningen nu är sanerad ska det inte vara någon risk för er att röra er mellan olika stall, men tänk på att byta kläder. Det är fortsatt mycket oro kring smittan och vi vill såklart göra allt i vår makt för att inte sprida den oron. Har du varit på anläggningen de senaste två veckorna behöver du sanera dina kläder (och ev. ditt skåp) innan du kommer hit igen för att inte riskera att ta med smittan tillbaka till oss. Har du frågor kring smittan kan du skicka ett mail till stallchef Therese på therese.reimer@gfrk.seVi önskar er alla varmt välkomna tillbaka !
267 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page