top of page

Privatlektion hos Gfrk för dig med egen häst!  

Uppdaterat: 25 apr. 2023


Nu finns det möjlighet för dig som har en egen häst att boka privatlektion med våra duktiga ridlärare till ett reducerat pris! En privatlektion är 45 minuter och vi förväntar oss att du har hästen framskrittad eller framriden innan lektionen startar. Vi arbetar på lektionen med det som du behöver stöttning och coachning med för tillfället.


Tiderna för privatlektioner läggs ut i elevportalen och är desamma som för ryttare som rider ridskolehäst. Du hittar alla tider i din inloggning på https://elevportal.hippocrates.se under fliken ridskola. Om det inte finns några lediga tider som passar dig, så kan du alltid mejla din förfrågan om privatlektion till oss på ridskola@gfrk.se, så tittar vi på möjligheten att lägga in en extra tid. När du har bokat en privatlektion där du vill rida din egna häst så behöver du mejla oss så hjälper vi dig att justera priset.

Pris privatlektion egen häst: 450:- Observera att du måste vara medlem i Gfrk och vara uppstallad eller ha manegekort hos oss. Om du inte har det så debiteras en tillfällig manegeavgift på 150:-/tillfälle. Om du inte har en inloggning så måste du först skapa en-det gör du här: https://elevportal.hippocrates.se/newMember.php?id=460

Vid frågor-mejla oss!


69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page