top of page

GFRK söker vikarierande ridlärare

Uppdaterat: 14 nov. 2022

Är du vår nya ridlärare?Göteborgs Fältrittklubb söker vikarierande ridlärare

GFRK’s verksamhet består främst av ridskola och inackorderingsstall, dessutom anordnar vi tävlingar och evenemang året runt. Ridskolan har ca 52 ponnyer och hästar därtill finns plats för 16 stycken inackorderade hästar på anläggningen. Klubben har ca 900 medlemmar varav 700 ridande elever per vecka. Vi har en bred ridskoleverksamhet med lektioner i olika inriktningar för ryttare i alla åldrar, allt från ridlekis till tävlingsgrupper. Vi önskar att du är utbildad ridlärare (eller annan likvärdig utbildning) med en positiv inställning och ett stort engagemang. Vi ser att du har en kunskap och vilja att utveckla vår förening tillsammans med övrig personal och medlemmar. Flexibilitet och bra samarbetsförmåga värderas högt.

Kvalifikationer:

- Lägst Ridlärare med SRL 1.

Vi erbjuder:

- I tjänsten ingår planering och genomförande av ridlektioner, viss stalltjänst och administration samt förekommande arbetsuppgifter på en ridskola.

- Tjänstgöringsgraden är 40-80 % eller enligt överenskommelse.

- Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat fram till 30 juni 2023 med ev. möjlighet till förlängning. - Lön enligt kollektivavtal med kommunal. Tillträde 23 januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Frågor: TF Verksamhetschef Erica Johansson, 0735-843475

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Skicka din ansökan med CV till: verksamhetschef@gfrk.se senast 30 november 2022.

Urval kommer att ske löpande.

50 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page