top of page

Göteborgs Fältrittklubb söker vikarierande ridlärare

Uppdaterat: 25 apr. 2023


GFRK är en av Sveriges äldsta och största ridskolor är vi förutom ridskoleverksamhet även har inackorderingsstall. Dessutom anordnar vi uppskattade tävlingar och evenemang året runt. Ridskolan har ca 52 ponnyer och hästar därtill finns det även plats för 16 stycken inackorderade hästar på anläggningen. Klubben har ca 950 medlemmar varav 700 ridande elever per vecka. Vi har en bred ridskoleverksamhet med lektioner i olika inriktningar för ryttare i alla åldrar, allt från ridlekis till tävlingsgrupper. Kolla gärna in vår verksamhet på sociala medier eller vår hemsida www.gfrk.se Vi önskar att du är utbildad ridlärare med en positiv inställning och ett stort engagemang. Vi ser att du har en kunskap och vilja att utveckla vår förening tillsammans med övrig personal och medlemmar. Flexibilitet och bra samarbetsförmåga värderas högt!

Kvalifikationer:

- Lägst diplomerad SRL 1

- Körkort

Meriterande:

- Hoppinriktad

- Hippolog

- SRL 2 eller 3

Vi erbjuder:

- I tjänsten ingår planering och genomförande av ridlektioner, viss stalltjänst och administration samt förekommande arbetsuppgifter på en ridskola.

- Tjänstgöringsgraden är 100 %.

- Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat fram till 30 juni 2024 med ev. möjlighet till förlängning. - Lön enligt kollektivavtal med kommunal. 

Tillträde 27 juli 2023 eller enligt överenskommelse.

Frågor: Verksamhetschef Erica Lundqvist, 0707-822927

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Skicka din ansökan med CV till: erica.lundqvist@gfrk.se senast 15 maj 2023.

Annons ht 23
.pdf
Ladda ner PDF • 132KB154 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page