top of page

Göteborgs Fältrittklubb söker timpersonal till caféet!
Hänger du i stallet efter skolan och på helgerna? Tycker du om att träffa alla ridintresserade som vistas på anläggningen och vill tjäna lite extra pengar? Då är detta perfekt för dig!


Café Stallbacken söker ett antal medarbetare som vill arbeta vardagskvällar samt lördagar. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och tycker om att prata med människor.


Caféet är en viktig knytpunkt för GFRK där medlemmar och alla som besöker vår anläggning kan samlas. Här värmer sig föräldrar med kaffe under barnens ridlektioner och medlemmar fikar i samband med sina ridpass. Vi serverar lättare mat och varma smörgåsar. Det finns även mycket fika såsom nybakta bullar, kakor och massa annat.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bemanna caféet under stallet öppettider. Förbereda enklare fika och mat, som bre mackor och liknande men framför allt att ta hand om alla de kunder som besöker caféet.


Vi söker dig som

· Är över 16 år

· Är serviceinriktad och tycker om att prata med människor

· Lättlärd och lösningsorienterad


Skicka din ansökan till fanny.stenholm@gfrk.se

Eller kontakta fanny.stenholm@gfrk.se eller verksamhetschef@gfrk.se om du har frågor.

Om Göteborgs Fältrittklubb

Göteborgs Fältrittklubb bildades redan 1894 och är därmed en av Sveriges äldsta ridklubbar. En modern och aktiv ridklubb som med ett hållbarhetsperspektiv fokuserar på utveckling, utbildning och gemenskap. Vår anläggning ligger i vackra Delsjöområdet där vi bedriver ridskoleverksamhet sex dagar i veckan. Utöver plats för 52 ridskolehästar finns även boxplatser för 16 medlemsuppstallade hästar på anläggningen.

159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page