top of page

Göteborgs Fältrittklubb söker cafépersonal på deltid!

Café Stallbacken söker ett antal medarbetare som vill arbeta vardagskvällar samt lördagar. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och tycker om att prata med människor.

Caféet är en viktig knytpunkt för GFRK där medlemmar och alla som besöker vår anläggning. Här värmer sig föräldrar med kaffe under barnens ridlektioner och medlemmar fikar i samband med sina ridpass. Vi serverar lättare mat och varma smörgåsar. Det finns även mycket fika såsom nybakta bullar, kakor och massa annat.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara planering och inhandling av varor, förbereda mat och fika men framför allt att ta hand om alla de kunder som besöker caféet.

Vi söker dig som

· Är intresserad av matlagning och bakning

· Är noggrann och kan planera och organisera ditt arbete

· Är positiv och lösningsorienterad

· Tycker om människor och är serviceinriktad Skicka din ansökan till fanny.stenholm@gfrk.se Eller kontakta fanny.stenholm@gfrk.se eller verksamhetschef@gfrk.se om du har frågor.

Om Göteborgs Fältrittklubb Göteborgs Fältrittklubb bildades redan 1894 och är därmed en av Sveriges äldsta ridklubbar. En modern och aktiv ridklubb som med ett hållbarhetsperspektiv fokuserar på utveckling, utbildning och gemenskap. Vår anläggning ligger i vackra Delsjöområdet där vi bedriver ridskoleverksamhet sex dagar i veckan. Utöver plats för 52 ridskolehästar finns även boxplatser för 16 medlemsuppstallade hästar på anläggningen.

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page