top of page

Fredagskurser, flexiridning och privatlektioner!Nu är lektionerna äntligen igång igen och vi öppnar därför upp anmälan till fredagskurser, flexiridning och privatlektioner i september och oktober.


Fredagskurserna ligger som vanligt på fredagar klockan 20:00 och det är Frida som har dem den här terminen. Nytt från HT23 är att det finns vissa tillfällen från vit nivå, vissa från grön nivå och vissa från röd nivå. Detta styrs visa elevportalen, så om du inte ser rätt kurser, mejla ridgrupp@gfrk.se så hjälper vi dig att titta på vad som blivit fel med din nivå.


Flexiridningen ligger den här terminen på fredagar klockan 08:30 och det är Maria som är ridlärare den här terminen. Hit anmäler du dig från gång till gång och det enda kravet är att du känner dig trygg i alla gångarter. Har du inte ridit med flexigruppen innan men är sugen? Skicka ett mejl till ridgrupp@gfrk.se så hjälper vi dig att komma igång!


För att rida privatlektioner hos oss krävs ingen förkunskap eller erfarenhet sedan innan. Vi hjälper dig med det du behöver för att få iordning hästen i stallet. Den totala tiden med ridlärare är 45 min och på en privatlektion kan man även be om att få en nivåbedömning för att lättare bli placerad i rätt grupp om man står i kö till ridskolan.


Observera gällande regler för avbokning. För kurser och flexiridning gäller 72h innan och för privatlektioner gäller 48h innan.


Fredagskurserna och flexiridningen öppnas den 2/8 klockan 09:00 och privatlektionerna öppnar den 1/8 efter lunch.


Varmt välkommen med din anmälan!

334 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page