top of page

Extrakurser under vårterminen

Kan du inte få nog av hästar eller känner du att du vill ha fler timmar i sadeln? Perfekt, vi har kurserna för dig! Alla kurser hittar du, förutom här i inlägget, också i kalendern nedanför på hemsidan! Allt bokas som vanligt via din inloggning till elevportalen https://elevportal.hippocrates.se 

Vid frågor eller tips på andra spännande kurser-mejla gärna oss på ridskola@gfrk.se 


Flexi-ridning har vi som vanligt alla fredagar t.o.m 14/6 med undantag för 3/5. Flexin är för dig som är på minst vit nivå och kan rida i alla gångarter! På fredagar har vi även våra fredagskurser. Den 24/5 bjuder vi på Working Equitation! I WE betonas samspelet med hästen, att rida noggranna vägar, ha lydnad men ändå ridning med lite fart och fläkt. 


Privatlektion Dressyr finns tillgängligt under datumen 1/5, 3/5

Privatlektion Hoppning finns tillgängligt under datumen 30/4, 1/5
Tisdag 30/4 - OBS! Teorivecka, ingen ordinarie ridning

Hoppkurs

Tycker du att hoppning är det absolut roligaste som finns? Kom och gör just det - hoppa!

Från Grön - 18.30


Onsdag 1/5 - OBS! Teorivecka, ingen ordinarie ridning

Andas med hästen

Att andas med hästen är ytterligare en kommunikation mellan ryttare och häst. Detta startar redan i stallet med hästen och avgör sedan hur hela ridpasset blir. Häng med Maria och andas tillsammans med er tilldelade häst.

Från Grön - 09.00


Uteritt - skritt & trav

Passa på att spendera den arbetsfria dagen ute i skogen! Valborg har namnsdag, våren är påväg och förhoppningsvis kikar solen fram mellan grenarna.

Från Grön - 10.15


Dressyrkurs - Förvänd galopp

Något som faktiskt är otroligt mycket svårare än vad man kan tro är att få till en bra förvänd galopp. Det krävs mycket från både dig och häst. Maria guidar dig genom övningarna.

Från Röd - 12.00


Dressyrkurs - Utbildningsskalans grundfas

Gå igenom utbildningsskalans tre första steg (grundfasen) och känn hur hästen blir mjuk i hela kroppen av det grundläggande arbetet. Konsten bakom alla mästerskap sitter i grundridningen!

Från Vit - 15.45


Torsdag 2/5 - OBS! Teorivecka, ingen ordinarie ridning

Hoppning för livrädda!

Får du en klump i magen varje gång det är hoppning på schemat? Få hjälp med tankesätt och öva upp ditt självförtroende för att få hoppningen till något skoj!

Från Vit - 18.00


Fredag 3/5 - OBS! Teorivecka, ingen ordinarie ridning

Dressyrkurs - Koordination av hjälper

Lyxig dressyrkurs tillsammans med Frida där ni går igenom timing & inverkan. Koordination av hjälper och allmän kroppskontroll är A och O i all ridning

Från Röd - 18.45


Söndag 5/5

Hoppning på Tippen

Hoppning utomhus är annorlunda från inomhus. Upplev skillnaden tillsammans med Andrea och passa på att bygga upp självförtroendet på vår fina utebana!

Från Röd - 09.00


Dressyrkurs på tippen

Få en naturlig bjudning på vår fina utebana! Framskrittning genom Delsjöskogsområdet och sen en stor härlig bana där hästarna kommer till sin rätt naturligt. Hur många nöjda frustningar kommer du höra från din häst?

Från Röd - 10.30


Uteritt - alla gångarter!

Häng med på en mysig uteritt i skogen - kläder efter väder! Ni rider i alla gångarter och om turen är med oss kanske solen strålar genom grenarna. Från Röd - 13.15

152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page