top of page

Extra kurser maj och juni!I maj och juni har vi planerat in några extra kurser för er som inte kan få nog av våra fina hästar och duktiga ridlärare! Alla kurser hittar du också i kalendern här nedanför och de bokas via din inloggning till elevportalen https://elevportal.hippocrates.se

Vid frågor eller tips på andra spännande kurser-mejla oss på ridskola@gfrk.se


Onsdag 17/5

Tempoträning i hela manegen med Malin Carlsson.

OBS! Nu även för seniorer/stor häst!

Studiedag i skolan och vad passar då inte bättre än lite extra tempoträning i hela manegen? 75 minuter övning i att rida i ett visst tempo i trav och galopp. Teori ingår, men sker under ridtiden. Från grön nivå.


Förberedande kurs inför Pay and *

Den här kursen riktar sig till dig som inte har grönt kort, vill rida pay and ride/jump och rider i lägst grön (pay and ride) eller röd (pay and jump) grupp. Vi går t ex igenom framridningregler och hur man anmäler sig till pay and *. Kursen är obligatorisk om du vill delta på våra lektionshästar och inte har grönt kort. anmälan är bindande.


Fredag 19/5

Dressyrkurs tema skänkelvikning med Malin Carlsson.

Dressyrkurs med tema skänkelvikning från vit nivå. Nivån anpassas efter ekipaget och du behöver ha ridit skänkelvikning innan för att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt. 15 min teori och 60 min ridning.


Andas med hästen med Maria Clauss

Ett kurstillfälle med fokus på samvaro och lugn. Maria kommer att gå igenom den metod hon själv använder för att göra andningen till ett verktyg i ridningen. Ni har teori före passet och sedan följer en timmes förberedelse av hästen i stallet på egen hand innan det är dags att rida.

Från vit nivå.


Söndag 18/6

Uteritt med hela stallet!

Årets bästa naturupplevelse! Vi rider i stor grupp med så många hästar vi kan. Föräldrar/fotgängare är välkomna att ta en mysig promenad bakom hela gruppen och ha med sig grepar för att kunna städa efter hästarna. Från röd nivå.

OBS! Öppnar för anmälan 17/5.


472 views

Recent Posts

See All
bottom of page