Medlemsengangemang

Tillsammans är vi medlemmar i ideella föreningen GFRK. Tillsammans gör vi klubben till det den är och till det vi vill att den ska vara. En stor del av ridsporten i Sverige och av vår verksamhet har sin grund i det ideella arbetet. Det är sätt hålla nere kostnader och priser så att fler barn, ungdomar och vuxna kan rida och därmed blir ridningen tillgänglig för flera. Det är också väldigt roligt att göra saker ihop med andra ridintresserade, samtidigt lära sig och kanske lära andra. Och du blir garanterat uppskattad!

TACK alla ni som redan engagerar er och varmt välkomna alla ni som ännu inte tagit steget!

Nedan finns tips på vad just du kan göra:

• Funktionär på tävling
    Annonseras på hemsidan och på klubben via anslag, klicka HÄR för att komma till tävling.
  • Arbetsdagar/Städdagar
    Annonseras på hemsidan och på klubben via anslag.
  • Sponsring/Marknadsföring
    Kontakta verksamhetschef, This is a mailto link
  • Tillfälliga projekt
    Några timmar eller en begränsad period för ett speciellt uppdrag betyder mycket för klubben.
  • Café Stallbacken
    Vi driver Café Stallbacken i egen regi och är tacksamma om du vill hjälpa till någon dag i caféet.
  • Baka/fixa fika inför t ex teoriveckan och städdagar
    Information på hemsidan vid behov
  • Styrelseuppdrag
    Är du nyfiken på vad det innebär att sitta i styrelsen eller vill nominera någon - kontakta i första hand valberedningen men även vi i styrelsen finns till hands
  • Egna förslag
    Har du egna förslag eller en kompetens/kunskap som kan vara föreningen till nytta är du varmt välkommen kontakta styrelsen eller verksamhetschef.
Uppdaterad: 03 MAR 2018 11:17 Skribent: Erica Johansson

Höstterminen 2020: 28 juli-23 december, ridning alla dagar.

Inloggning hippocrates

Kungälvs gardens center