Hoppa till sidans innehåll

Förhandsgranskning av bild

US


Ungdomssektionen på Göteborgsfältrittklubb har massvis med aktiviteter årligen, för barnen, ungdomarna och det vuxna på stallet, men även för familj och utomstående. Ungdomssektionen når ut till många människor genom sina väl berömda familjedagar där alla är välkomna, show, ponnyridning och stånden där vi ger möjligheten för UF-företag att sälja sina produkter är omtyckta. De anordnar också sina mest omtyckta aktiviteter årligen, påsk och halloweenövernattning. Där möts barn i alla åldrar och man skaffar vänner för livet. Ungdomssektionen anordnar också dressyr och hopptävlingar för klubbens medlemmar med klasser som passar alla. Aktiviteter så som käpphästhoppning, fångarna på GFRK och skötar KM är riktigt omtyckta av många barn och ungdomar på klubben. Ungdomssektionen på Göteborgsfältrittklubb håller även upp skötarsystemet på den stora klubben och ser till att alla hästar får två skötarna och att de behandlas väl.  


2009 utsågs GFRKs ungdomssektion till Årets Ungdomssektion av Svenska Ridsportförbundet och fick ta emot stipendiet på Globens scen under Stockholm Horse Show. Läs mer om Årets ungdomssektion
här.

Nyheter:

Vill du hjälpa US med aktiviteter? Ha egna möten och kanske planera en alldeles egen aktivitet? US har valt att nu starta upp MUS för att du mellan 7-13 år ska få vara med och fixa på aktiviteter! En superbra inkörningsport för att sedan vara med i stora US!

Förhandsgranskning av bild

 

Uppdaterad: 10 SEP 2017 20:17 Skribent: Tindra Tammi

 

Viktiga datum!

 

Vårterminen 2020: 2 januari - 17 juni, ridning alla dagar förutom 1:a maj

 

 

INLOGGNING/ÅTERBUD XENOPHON

 

BOKA RIDBANA

 

 

 

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info