Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen och medlemskontakt


Det här är styrelsen 2020

Styrelsens gemensamma e-post adress:       
This is a mailto link

Vill du oss något, plocka upp telefonen och ring, smsa, maila eller prata med oss i stallet!

Ordförande

Jessica Orrmyr

Jessica Orrmyr Ordförande GFRK

Bor i Linnéstaden i Göteborg tillsammans med man, två barn och en liten hund. Började rida som 6-åring men slutade i 14 års åldern då andra intressen kom emellan. Sedan 4 år tillbaka rider jag en gång i veckan i gul grupp. Delar hästintresset med min 13-åriga dotter som just nu rider fyra lektioner i veckan, varav tre av dessa på GFRK.

Till vardags arbetar jag som VD och chefsjurist. Jag driver därtill, tillsammans med min familj, fyra restauranger här i Göteborg 

Jag är van att mätas på lönsamhet och kundnöjdhet och fokuserar gärna på bolagens viktigaste tillgång, våra medarbetare. 

I rollen som ordförande i styrelse för GFRK kommer det ligga nära tillhands för mig att driva frågor där vi skapar 'ordning & reda', där vi fortsätter att arbeta för den positiva och trivsamma kultur som finns på klubben idag och där vi också fortsätter att satsa på GFRK:s ungdomar och klubbens ungdomsverksamhet.

This is a mailto link

Kassör

Cheima Ordasi

Sekreterare

Peter Larsson

 Peter Larsson Styrelseledamot GFRK

 Började rida i samband med värnplikten 2001 då jag tjänstgjorde som musiksoldat och ingick såväl spelningar till häst i samband med högvakt till stalltjänst och sköta om hästarna. Varit aktiv i klubben sen 2011 och återfinns i stallet på lördagar där jag rider i vuxengrupp på grön nivå. Rider ibland även i kronprinsens husarers musikkår i Malmö där vi spelar till häst. 

Om vardagarna arbetar jag som ingenjör på ett konsultbolag och senaste åren hyrts ut som konstruktör till företag som Volvo, ABB och SAAB. Uppvuxen på en gård där jag under uppväxten arbetat med allt från skördearbete till ekonomi. Haft andra arbeten som maskinoperatör och produktionstekniker och var nämndeman tidigare vid Göteborg tingsrätt. Tidigare varit ledamot i olika styrelser som utbildningsföreningen under studietiden, orkestern där jag spelar i och kören jag sjunger med. Haft olika poster som ledamot, kassör och sekreterare. Utbildningsbakgrunden består av utbildning till utvecklingsingenjör samt ett flertal fristående kurser i ekonomi, juridik och energiteknik.

This is a mailto link

Ledamot

Jessica Sunnervall

 

Kort kan sägas om mig att jag har mångårig erfarenhet av såväl ridskola som att husera privathäst. Jag har under mina år på Gfrk skapat mig en relativt klar bild över verksamheten och dess för- och nackdelar. Jag ser stor potential i klubbens läge, tillgänglighet till kompetent personal och det stora antalet medlemmar.Mitt engagemang baseras i mångt och mycket på önskan om att styrelsen ska utgöra stöd och resurs för såväl anställda som medlemmar så att vi gemensamt ska driva Gfrk framåt och utveckla föreningen på bästa sätt utifrån de förutsättningar vi har att förhålla oss till. Det f inns alltjämt mycket att göra avseende anläggningen, bland annat hagarna. Fortsatt arbete med anläggningen kräver kontakt med såväl kommunen som entre-prenörer av olika slag. Jag tror jag kan bidra i kontakter av dessa slag då det pga av mitt arbete ligger naturligt för mig.I övrigt kan nämnas att jag är allmänt sett en driven person som tror starkt på att största möjliga framgång för en organisationen uppnås genom att flertalet engagerar sig. Om möjligt önskar jag därför att styrelsen kan återuppta tankarna och planerna för ökat medlemsengagemang för år 2020. 

This is a mailto link 

Eva-Carin Jeppsson

 

Som barn och ung var jag engagerad i Lidköpings Ridklubb och har från den tiden ett varmt hjärta för ridskoleverksamhet och vad det kan innebära för barn och unga – men också för vuxna!

Idag lägger jag mycket tid i östra stallet där hästen Vera bor.

Till yrket är jag socionom och arbetar som samordnare, processtödjare och föräldrarådgivare på Familjecentralen i Lövgärdet. Under många år har jag arbetat med ungdomar, bland annat som fältarbetare och skolkurator – och då använt mig av hästar och  som ett sätt att stärka unga människor. Helt enkelt en fantastisk metod….. 

This is a mailto link

 Luisa Zlatoidska

Luisa Zlatoidska ledamot GFRK

Jag är en 25-årig föredetta skåning som flyttade till Göteborg 2014 för att studera på Chalmers. Hästar har funnits med under nästan hela mitt liv och jag var under många år medryttare på ett stort halvblod som lärde mig mycket av det jag kan idag. Efter studierna så kände jag att jag hade tiden och ekonomin att komma tillbaka till ridningen och jag rider idag i gul grupp och hoppspecialen, där jag ofta får sitta på en ponny på grund av min längd (vilket inte är mig emot, jag älskar busiga ponnyer!). 
När jag inte är i stallet (på måndagar kan ni hitta mig där) så jobbar jag som produktledare för mjukvara på ett företag som tillverkar radargivare. Utöver det så tränar jag mycket och brinner för god mat och bra vin. Tidigare i mitt liv har jag även extraknäckt lite som fotograf. 
Under min uppväxt var jag aktiv i ungdomsstyrelsen på mitt stall, och jag har även under min studietid varit engagerad i olika styrelser. Jag tror därför jag kommer kunna bidra med tidigare erfarenhet i styrelsearbetet, men förhoppningsvis också med en frisk fläkt då jag inte har varit på GFRK särskilt länge. Under mitt styrelseår hoppas jag kunna bidra till förbättrad kommunikation mot medlemmarna och även ett aktivt sponsorarbete.

This is a mailto link

Ellika Mogenfelt

Ellika Mogenfelt ledamot GFRK

Hösten 1979, 15 år gammal flyttade jag in i dåvarande pri-vatstallet på GFRK med min ponny Westa. Efter ett par år blev det storhäst/ar Pajazzo, Cambrie och Decibel. Westa flyttade ut på landet och hennes familj utökades med fölet Mistral. Cambrie och Decibel fick följa med till Skåne när det var dags för universitetsstudier. Vi bodde i i Skivarp och hjälpte Annette J - också från GFRK - att driva ponnyridskola. 40 år senare är jag tillbaka på GFRK med min dotter Anna och hennes ponny Golden.I mitt vuxna liv har det förutom familj, mest handlat om mat. Sedan 25 år tillbaka dri-ver jag hotell och restaurang i min morfars fars sommarhus Villa Sjötorp på Lyckorna i Ljungskile. En verksamhet som är öppen hela året, men med säsonger som gör att min mesta arbetstid är förlagd under sommarhalvåret.Under hela min tid som restaurangföretagare har jag ansetts vara komprimisslös när det gäller bra råvaror. EKO och närodlat var en självklarhet för mig redan för 25 år sedan. Detta är en grundsyn, där inte minst frågor om djurhållning och slakt ligger mig varmt om hjärtat.Jag minns lunchrestaurangen/Caféet från min tid som ung på GFRK och tycker att Ola och andras initiativ att vilja bygga upp något riktigt bra där är fantastiskt. Om jag på något vis kan stötta med erfarenhet/kunskap/leverantörskontakter så ser jag det som ett stort förtroende.

This is a mailto link

 Anette Wahlgren 

This is a mailto link

Hanna Asp 

This is a mailto link

US Styrelsens Representant

Tindra Tammi

This is a mailto link

Suppleant US Styrelsens Representant

Elina Kekkonen

 This is a mailto link

Uppdaterad: 11 AUG 2018 09:17 Skribent: Styrelsen

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link