Hoppa till sidans innehåll

Information om lektioner & ridgrupper


Hos oss på Göteborgs Fältrittklubb erbjuder vi ridlektioner för både barn & vuxna från nybörjare till mer avancerad nivå. Från och med det år man fyller fem år kan börja rida hos oss i ridlekis grupp eller på våra ponnyridningstillfällen. Från det år man fyller sju år kan man sedan börja rida i ordinarie grupp.

Ordinare ridgrupper

I våra ordinarie grupper är det max 10 elever/grupp och vi har nivåer från nybörjare till blå grupp. Mer om de olika nivåerna och vad de innebär kan du läsa om HÄR. Grupperna är i regel allround grupper men vi har också grupper helt inriktade på dressyr samt grupper mer inriktade mot hoppning.

Utvecklingsgrupper/tävlingsgrupper

För de elever som vill lite mer har vi utvecklings- och tävlingsgrupper inom både hoppning och dressyr. För att vara med i dessa krävs det att du som elev rider minst ytterligare en gång i veckan i ordinarie grupp. Dessa grupper kräver också att du engagerar dig i föreningen så som att hjälpa till på tävlingar etc.

Privatlektioner, fredagskurser m.m.

Förutom ordinarie ridlektioner där du som elev köper ett abonnemang erbjuder vi också privatlektioner och kurser på fredagarna. Mer om dessa kan du läsa HÄR

 

Varmt välkommen till Göteborgs Fältrittklubb!

Uppdaterad: 02 AUG 2018 19:24 Skribent: Erica Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Viktiga datum!

 

Höstterminen 2020: 28 juli-23 december, ridning alla dagar.

 

 Inloggning hippocrates

BOKA RIDBANA 

 

Kungälvs gardens center

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link