Hoppa till sidans innehåll

Återbud


 

Återbud till ordinarie ridlektion skall göras via https://academy.hippocrates.se 

 

Återbud till ponnyridning skall göras till This is a mailto link enligt information på bekräftelsen. 

 

Återbud till kurser ska göras till This is a mailto link

 

Återbud till privatlektioner ska göras till This is a mailto link.

 

 

Återbud 
Återbud till ridlektion ska vara ridskolan tillhanda senast kl 14.00 samma dag som ridlektionen, senast kl 16.00 fredag för återbud gällande lördag. För att vi ska kunna planera hästarnas arbete på bästa sätt är det viktigt att du lämnar återbud till din ridlektion om du inte kan komma. 

 

Det är tillåtet att sälja sin ridlektion till annan elev (som har en egen ordinarie plats på ridskolan) som rider på samma eller högre nivå som du upp till 3 ggr/termin. Du kan även byta sin lektion med någon som rider på samma nivå som du själv. Du kan alltså byta eller sälja totalt 3 lektioner per termin.

 

Information ang. igenridning from 1 januari 2020: 

Göteborgs Fältrittklubb är en ideell förening som ägs av oss medlemmar. Vi driver ridskola, uppstallnings- och tävlingsverksamhet för våra medlemmar. Vi äger våra 52 lektionshästar och hela vår byggnad, marken arrenderar vi av Göteborgs kommun. Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ då tillsätts en styrelse som sedan anställer en verksamhetschef som i sin tur anställer personal för att driva verksamheten. Det finns alltså ingen ägare som tar ut någon vinst, blir det överskott går det direkt tillbaka till verksamheten för att göra den bättre för våra medlemmar Våra priser är beräknade för att få allt att gå ihop men samtidigt hålla priserna så låga som möjligt för er medlemmar. Lektionspriserna är alltså beräknade på att alla skall vara och rida på sin ordinarie ridtid varje vecka. När ni inte kan rida er lektion en vecka så har föreningen ändå samma kostnad för hästar, personal och anläggning.

Tidigare har vi gett er medlemmar servicen att kunna ta igen missade lektioner genom igenridning. Går man på övriga kurser t.ex. via ett studieförbund så kan man aldrig ta igen en missad lektion och får ändå betala. Då igenridningarna dels innebär en ekonomisk kostnad för föreningen och samtidigt en hel del administrativt arbete har vi beslutat att from 1 januari 2020 inte längre erbjuda igenridning. Detta är också ett led i att på enklare sätt kunna planera hästarnas arbete & vila. Istället kommer ni from 1 januari 2020 ges möjligheten att sälja upp till tre lektioner per termin jämfört med tidigare två.

Uppdaterad: 24 AUG 2018 15:04 Skribent: Ridskola

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0760294122
E-post: verksamhetschef@gfrk...