Hoppa till sidans innehåll

Fredagskurser


GFRK erbjuder ett stort utbud av kurser och övriga aktiviteter.  


Kurserna inriktar sig på något speciellt som vi tränar på, du kan se vilket tema varje kurs har i elevportalen Hippocrates. Förutom fredagskurser har vi även kurser helger, lov m.m. Håll utkik efter dessa på hemsidans första sida eller i elevportalen. 

Anmälan 
Görs via elevportalen https://academy.hippocrates.se/. Har du ingen inloggning till oss maila på This is a mailto link. 

Betalning 
Sker efter kurstillfället mot faktura. 

Avanmälan
Avanmälan sker via e-post till This is a mailto link senast 4 dagar innan kursen om ej annan information getts.Vid sjukdom kan kursen avbokas senare pga rådande pandemi. 

Undantag för läkarintyg som styrker förhinder att delta på kurs under anmäld tid. Läkarintyg oss tillhanda inom 7 dagar.

Observera att missat kurstillfälle ej kan ridas igen. 

Det är tillåtet att sälja sin plats till ryttare godkänd för nivån. Om kö finns, så har den företräde till avbokad plats. Kontakta oss för info om kö.

Ej ridande hos oss
Är du intresserad av att delta på någon av våra fredagskurser men har ingen ordinarie plats i någon av våra ridgrupper? Det finns möjlighet till delta på dessa kurser om vi kan säkerställa vilken nivå du rider på plus att blir medlem hos oss. Detta kan du göra genom att boka in en privatlektion hos oss och få dina ridkunskaper bedömda alt. skicka ett ridintyg påskrivet av godkänd tränare eller ridlärare. Kontakta oss på This is a mailto link för mer information.

Har du önskemål eller förslag på tema för våra fredagskurser? Tveka inte att maila This is a mailto link

 

Varmt välkomna till roliga & lärorika fredagskurser!

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 AUG 2018 14:11 Skribent: Ridskola

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0760294122
E-post: verksamhetschef@gfrk...