Hoppa till sidans innehåll

Fredagskurser


GFRK erbjuder ett stort utbud av kurser och övriga aktiviteter.  


Kurserna inriktar sig på något speciellt som vi tränar på. Om inget annat anges är kurserna för vuxengrupper på stora hästar.
Ungdomar från 16 år kan anmäla OM godkännande från instruktör gjorts och anges vid anmälan.

Vill du ha mer information kan du skicka e-post till oss This is a mailto link.

Anmälan 
Görs via elevportalen https://academy.hippocrates.se/. Har du ingen inloggning till oss maila på This is a mailto link. 

Betalning 
Sker efter kurstillfället mot faktura. Denna rutin kommer helt att införas vid årsskiftet, fram tills dess kommer du faktureras i förskott för alla kurser du bokat under hösten.

Avanmälan
Avanmälan sker skriftligt eller e-post till This is a mailto link senast 4 dagar innan kursen om ej annan information getts.Vid avokning senare än 4 dagar innan så maila This is a mailto link.

Undantag för läkarintyg som styrker förhinder att delta på kurs under anmäld tid. Läkarintyg oss tillhanda inom 7 dagar.

Observera att missat kurstillfälle ej kan ridas igen. Glöm inte att ange kontonr med clearingnummer och kontoförande bank i samband med eventuell återbetalning.

Det är tillåtet att sälja sin plats till ryttare godkänd för nivån. Om kö finns, så har den företräde till avbokad plats. Kontakta kansliet för info om kö.

Ej ridande hos oss
Är du intresserad av att delta på någon av våra fredagskurser men har ingen ordinarie plats i någon av våra ridgrupper? Det finns möjlighet till delta på dessa kurser om vi kan säkerställa vilken nivå du rider på plus att blir medlem hos oss. Detta kan du göra genom att boka in en privatlektion hos oss och få dina ridkunskaper bedömda alt. skicka ett ridintyg påskrivet av godkänd tränare eller ridlärare. Kontakta oss på This is a mailto link för mer information.

Har du önskemål eller förslag på tema för våra fredagskurser? Tveka inte att maila This is a mailto link

 

Varmt välkomna till roliga & lärorika fredagskurser!

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 AUG 2018 14:11 Skribent: Ridskola

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: verksamhetschef@gfrk...