Hoppa till sidans innehåll

Rida hos oss


Välkommen att anmäla dig till vår kölista via minridskola.se!

Vi håller på att arbeta med kölistan och nu ställer du dig på kö via den här länken: https://academy.hippocrates.se/newMember.php?id=460

 

Du kan också nå den som arbetar med beläggningen via mail This is a mailto link eller på sms 0760295122. Om du inte kommer fram kan det bero på sjukdom eller ledighet, skicka gärna då ett mail istället så återkommer vi så fort vi kan.

Göteborgs Fätrittklubb är en av Sveriges största ridklubbar som grundades redan 1894. Vårt ridhus med sina 2500 m2 är bland de största i Norden. Det är avdelningsbart till två långa ridbanor eller tre standardbanor, vilket möjliggör att vi har ridskolelektioner på två parallella banor samtidigt.   Det finns knappt 15-talet ponnyer och ca 35 stora lektionshästar. 

Vi har cirka 650 lektionsryttare varje vecka som är uppdelade i sju olika nivåer från nybörjare till erfarna ryttare. Dessutom har vi specialundervisning och extrakurser i såväl hoppning som dressyr. Läs mer om vad vi erbjuder under fliken "vi erbjuder" 

Välkommen att börja rida hos oss!

Står du på kö till en grupp har vi tyvärr inte möjlighet att uppdatera dig om vilken plats du har i kön. Vi kontaktar dig när det finns en ledig plats.

OBS! Målsman registrerar sitt/sina barn. 

Uppdaterad: 02 AUG 2018 19:24 Skribent: Ridskola

 

Viktiga datum!

 

Höstterminen 2020: 28 juli-23 december, ridning alla dagar.

 

 Inloggning hippocrates

BOKA RIDBANA 

 

Kungälvs gardens center

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info