Hoppa till sidans innehåll

Ponnyer


Våra ponnyer:

 

ASHWOOD´S FOXY är en D-ponny född 2007 och importerad från Irland. Hon är en connemara e. Parkmore Bobby och ue. Rynn Rickard. Foxy är en pigg och glad tjej som gillar att hoppa. I stallet kan hon försöka skrämmas lite i boxen men ställ henne vid en skötselplats så brukar det vara lättare att borsta och sadla henne. 

 

 

BABE är en D-ponny född 2012 och kommer från Irland. Hon är precis som många av våra ponnyer en connemara och kom till ridskolan 2017. Babe är en ponny som är lite försiktig så hon behöver en lugn ryttare som hon kan lita på. Hon är väldigt snäll att göra iordning i stallet och lika snäll att rida. I ridningen är hon pigg och framåt och mycket duktig på att hoppa. 

 

Daisy

BALINCLOUGH DAISY är en connemara, D-ponny importerad från Irland och född 2007. Daisy kom tillsammans med Lucy till GFRK 2014. Daisy är en vacker ponny som för det mesta är snäll i stallet, just sadeln däremot är inte någon favorit så tänk på att ta det försiktigt med den. I ridningen har Daisy fina gångarter och hoppar med bra teknik. Hon är lagom framåt och mjuk i munnen. Ibland när hon blir lite extra glad, på hopptävling eller ute i skogen kan hon passa på att visa upp sina bocksprång. De brukar få högsta betyg av de andra ponnyerna i stallet och lägst betyg av ridlärarna...

 

BALLINACLOGH MICKEY är en irländsk D-ponny född 2006 som kom till GFRK 2012. Han är en känslig ponny som är duktig med ryttare på alla nivåer. I ridningen är han välutbildad och rör sig med fina gångarter. Han har fin hoppteknik även om han inte tycker det är så kul att hoppa högt längre. I stallet är Mickey väldigt snäll men kan vara lite försiktig och rädd av sig, ungefär som Nasse i Nalle Puh.  

 

Rachael 1

BALLINACLOGH RACHAEL är en D-ponny som kommer från Irland född 2007. Rachael är duktig på att hoppa och en trygg och stabil ponny.

 

 

 

BELLA (Belmonts Dance) är en connemaraponny född 2010. En trevlig ponny att rida och hantera. Köptes in till GFRK 2015.

 

BONUS

Bonus är sponsrad av Xselsus AB.

 

Duchess

DUCHESS är född 2010 och importerad från Irland. Pigg och framåt ponny, inköpt till GFRK 2015.

 

 

JOAN  är en connemaraponny född 2011. Pigg, framåt och känslig ponny, inköpt till GFRK 2016.

 

 

LIOS DEARG LUCY är en connemaraponny från Irland född 2008. Hon är e. Clonberne Boy ue. Ferdia. Pigg och känslig att rida och behöver få lite mer rutin innan hon kan gå med på alla lektioner. Inköpt till GFRK 2014.

 

 

 

TOBY är en connemaraponny född 2011. Han är pigg och framåt, ger en bra känsla men behöver utbildas lite mer. Inköpt till GFRK 2016 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 17 FEB 2018 16:18 Skribent: Ridskola

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info