Hoppa till sidans innehåll

Ponnyer


Våra ponnyer:

 

ASHWOOD´S FOXY är en D-ponny född 2007 och importerad från Irland. Hon är en connemara e. Parkmore Bobby och ue. Rynn Rickard. Foxy är en pigg och glad tjej som gillar att hoppa. I stallet kan hon försöka skrämmas lite i boxen men ställ henne vid en skötselplats så brukar det vara lättare att borsta och sadla henne. 

 

 

BABE är en D-ponny född 2012 och kommer från Irland. Hon är precis som många av våra ponnyer en connemara och kom till ridskolan 2017. Babe är en ponny som är lite försiktig så hon behöver en lugn ryttare som hon kan lita på. Hon är väldigt snäll att göra iordning i stallet och lika snäll att rida. I ridningen är hon pigg och framåt och mycket duktig på att hoppa. 

 

BALLINACLOGH MICKEY är en irländsk D-ponny född 2006 som kom till GFRK 2012. Han är en känslig ponny som är duktig med ryttare på alla nivåer. I ridningen är han välutbildad och rör sig med fina gångarter. Han har fin hoppteknik även om han inte tycker det är så kul att hoppa högt längre. I stallet är Mickey väldigt snäll men kan vara lite försiktig och rädd av sig, ungefär som Nasse i Nalle Puh.  

 

Rachael 1

BALLINACLOGH RACHAEL är en D-ponny som kommer från Irland född 2007. Rachael är duktig på att hoppa och en trygg och stabil ponny.

 

 

 

BELLA (Belmonts Dance) är en connemaraponny född 2010. Bella är en D-ponny som Köptes in till GFRK 2015 och kommer ursprungligen från Irland. Bella är väldigt snäll både i hantering och ridning, kan vara lite bekväm. 

 

BONUS är en connemara född 2009 som kom till GFRK 2016. Han är en maxad D-ponny som är lika omtyckt av barn som vuxna. I stallet är han vänlig och nyfiken, vill alltid se om det händer något spännande. I ridningen är han lagom framåt, mjuk och lätt i handen och hoppar gärna. Han bjudar alltid på en trygg och trevlig ridtur oavsett om den sker inom- eller utomhus. En riktig klippa helt enkelt!

Bonus är sponsrad av Xselsus AB.

 

DISNEY är en charmig liten kille som är maxad B-ponny och kom till GFRK 2019. Han är född 2012 och kommer ursprungligen från Irland. 

Duchess

DUCHESS är född 2010 och importerad från Irland. Pigg och framåt ponny, inköpt till GFRK 2015. Duchess är en C-ponny. 

 

 

JOAN  är en connemaraponny född 2011. Pigg, framåt och känslig ponny, inköpt till GFRK 2016.

 

LADY FORTEX är en D-ponny född 2013 inköpt till ridskolan HT 2020. En lite känslig och framåt ponny som gillar att hoppa. 

LIOS DEARG LUCY är en connemaraponny från Irland född 2008. Hon är e. Clonberne Boy ue. Ferdia. Pigg och känslig att rida och behöver få lite mer rutin innan hon kan gå med på alla lektioner. Inköpt till GFRK 2014.

 

MOLLY är ett sto född 2013, trevlig liten ponny med lite lagom motor. 

ROCKIE är en connemaraponny importerad från Irland född 2012. Lite bekväm i ridningen men hoppar mycket bra. 

SANDY är ett sto född 2006 som egentligen är en övervuxen ponny. Gillar att hoppa och är lite lagom framåt. 

TOBY är en connemaraponny född 2011. Han är pigg och framåt, ger en bra känsla men behöver utbildas lite mer. Inköpt till GFRK 2016 

 

 

 

Uppdaterad: 17 FEB 2018 16:18 Skribent: Ridskola

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: verksamhetschef@gfrk...