Hoppa till sidans innehåll

Personal


Karin Liberg

Verksamhetschef

Jag har varit på GFRK sedan slutet av 2018. Jag är lärare i grunden och har efter det gått chefs- och ledarskapsutbildningar. Jag brinner för hästar och den empati och sociala gemenskap som dessa vackra och förståndiga djur ger oss.

 

 

Jag bor med min familj på en gård strax utanför Kungälv. Där har vi familjens hästar och de tävlas i både dressyr och hoppning. Jag har ridit sedan jag var 10 år och har tävlat i hoppning, fälttävlan och dressyr. Nu är det ”bara” dressyr för min del.

 

Jag tror starkt på GFRK och är väldigt stolt över medlemmar, hästar och klubbens personal!

Erica Lundqvist

Ridskolechef och ridlärare  

Jag började jobba på GFRK som vikarie våren 2014 och har blivit kvar sen dess. 2008-2010 gick jag hippologen vid Flyinge och Strömsholm med inriktning ridlärare. När den utbildningen var klar blev jag utvald att stanna som dressyrelev ytterligare ett år för att utbilda och tävla Ridskolan Strömsholms hästar.
Jag bor tillsammans med min sambo här i Göteborg sedan hösten 2013. Kommer ursprungligen från Värmland, Kil, där resten av familjen bor kvar och föder upp både hopp- och dressyrhästar på anläggningen. Jag har tidigare tävlat mycket fälttävlan och dressyr samt ridit in och visat många hästar på unghästprover. 

Du når Erica via mejl: This is a mailto link eller This is a mailto link

  

Caroline Löfman

Ridlärare

Har arbetat på GFRK sedan hösten 2006 då jag började jobba lite timmar i stallet. Har sedan dess gått lite olika utbildningar och är nu utbildad ridlärare level 1.  Bor i Västerlanda med sambo samt har hästar och husdjur på föräldrarnas gård i Romelanda.

Du når caroline via mail: This is a mailto link

 

Erica Johansson 

Ridlärare

Gick hippologutbildningen 2011-2014 och började sedan arbeta på GFRK 2015. Förutom att ha ridlektioner är jag även kommunikationsansvarig för föreningen. dvs. sköter hemsida, planerar kurser etc. När jag red ponny var det framförallt hoppningen som lockade, men med åren har intresset för dressyren ökat och det är nu den gren jag främst utövar. Har ett eget sto jag tränar och tävlar med inom dressyr samt en liten B-ponny.

Du når Erica via mail: This is a mailto link

 

 

Maria Clauss 

Ridlärare

Jag började min resa på GFRK som elev hösten 2012, då jag flyttade ner till Göteborg efter att ha studerat till lärare i Piteå. Jag är uppvuxen på ridskola strax söder om Stockholm och har nu varit aktiv på olika sätt i olika ridskolor i mer än 20 år. I början av 2016 köpte jag min första egna häst, som då stod i Östra stallet och som jag ridit i ett halvår, och nu tränar och tävlar vi i både hoppning och dressyr. Hemma har jag också två hundar, en man och ett barn som jag helst spenderar min fritid med.

Jag började arbeta som instruktör på GFRK höstterminen 2017 efter att ha vikarierat lite och jobbat helgkvällar. Förutom att ha lektioner ser jag till att grupperna och kölistan fungerar som de ska.

Du når Maria via mail: This is a mailto link

   

 

Sanna Martinsson

Ridlärare

Jag började jobba på GFRK som vikarie 2015 och numera är jag fastanställd. Jag har hållit på med hästar hela livet både på fritiden och så småningom som jobb. Jag är utbildad ridlärare level 2 vid Strömsholm, B-domare i hoppning samt överdomare i hoppning och dressyr.

Jag har en och en halv egen häst, ett fullblod som gick löp i sin ungdom men som i år fick sitt första föl. En hingst efter Comfortuna VDL. 

Du når Sanna via mail: This is a mailto link

 

Therese Reimer Steffensen

Ridlärare och hästutbildare

Under hela mitt liv har jag hållt på med hästar och ridsport, under hela mitt yrkesliv är det också där jag lagt mina timmar. Jag är utbildad unghästutbildare vid Flyinge Kungsgård. Tävlar aktivkt i hoppning och jobbar idag som unghästutbildare på heltid. Jag har dock varit mamma ledig i ett år men börjar komma tillbaka till yrket under hösten 2019. Jag driver även ett bolag som tillverkar Hindermaterial.

Mig träffar man på GFRK bl a på torsdagar och fredagar där jag ansvarar för ridskolehästarnas utbildning, för mig kan man också rida privatlektion. Jag hoppas vi ses i stallet! :)

Du når Therese via mejl: This is a mailto link

 

 (Foto: Denise Johansson)

Frida Björklund

Ridlärare

Hästar har varit en del i mitt liv sedan jag var 4,5år då familjen köpte en liten shetland-welshponny Lina. All tid jag hade utöver dagis och skola hängde jag i stallet. Jag har själv ridit på ridskola vid 6års ålder upp till jag var 10år. Jag red på Ale-Jennylunds RK de försra två åren och de sista på Stenkullens RK. 

Jag tränar och tävlar dressyr sedan 14år tillbaka. I år har jag nått ett stort mål i mitt liv; startat S.t George på Nationell nivå. Hästen jag tävlar på idag har jag utbildat själv upp till den nivån. Nästa mål är att starta Lag SM och därefter senior SM individuellt, rida Grand Prix.

Vi har en treåring hemma som vi hoppas på vara vår framtidsstjärna.

Jag tävlar mot mig själv och är endast prestationsorienterad sedan 2 år tillbaka. Efter hjälp och inspiration från min idrottscoach så intresserar jag mig otroligt mkt för att dagens unga ryttare ska kunna känna glädje och samspel när de är ute och presterar. 

Jag har gått hippologprogrammet tre år och är även diplomerad C-tränare i dressyr. Även här har jag ett mål och det är att bli så allmänbildad jag bara kan bli inom ridsporten, främst dressyr och prestation. Kanske blir jag A-tränare i framtiden? 

 

 

Linda J

Linda Jonsson

Stallförman/stallpersonal

Började arbeta i stallet på helgerna 1993 och sedan 1995 är jag ordinarie stallpersonal på vardagar. Började rida på klubben vid 6-7 års ålder och sedan dess har jag blivit kvar.

Bor på gård på Tjörn med sambo, två hästar och hund.

Du når Linda via mail: This is a mailto link

 

Stefan karvanen

Vaktmästare 

Jag började jobba på Gfrk i mars 2019 och arbetar som vaktmästare.

Tidigare har jag arbetata på Volvo Lastvagnar. Jag bor med min sambo på en hästgård utanför Kungälv.

Man träffar mig lättast i stallet på vardagar mellan 06.30-15.30.

Du når Stefan via mail: This is a mailto link

 

Jari Rokolampi

Stallpersonal/städ 

När jag inte är på GFRK gillar jag att vara ute i naturen och umgås med vänner, men även löpning, simning och fiske är stora intressen hos mig. 

Tidigare har jag jobbat hos flyttfirma, göteborgs stad och skogsvårdstyrelsen m. m.

Mig träffar ni i stallet dagtid på vardaga

  

Gunilla Schilken

Ekonomi

Nås via mail:  This is a mailto link

 

 

 

Viktiga datum!

Vårterminen 2021: 2 Januari-23 Juni, ridning alla dagar:

.

Frågor om:

Ridskolan, kurser, privatlektioner:

This is a mailto link

.

Ridgrupp, kölista:
This is a mailto link

 

Fakturor, skåp, övriga kanslifrågor:
This is a mailto link

 

Ridskoleverksamheten, hästfrågor, djurhållning:
This is a mailto link

 

Verksamheten, personal, anläggning, sponsring:

This is a mailto link

 

 Inloggning hippocrates

BOKA RIDBANA 

 

Kungälvs gardens center

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: verksamhetschef@gfrk...