Följ sidan "Hyra skåp"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hyra skåp

Du kan som medlem på GFRK hyra ett stort eller litet skåp på anläggningen. GFRK tillhandahåller inga lås utan du får skaffa ett eget lås till ditt skåp.

• Medlemskap krävs för att hyra skåp. Lektionsryttare och boxinnehavare prioriteras.

• GFRK ansvarar inte för vad du förvarar i ditt skåp.

• Det är inte tillåtet att överlåta skåp till någon annan.

• Vid nödvändig reparation, kontakta kansliet omedelbart.

• Det är viktigt att du kontrollerar att det skåp du använder har samma nummer som nämns i fakturan. Om inte, kontakta kansliet omedelbart.

• Skåpshyran debiteras två gånger per år och priset gäller per påbörjad termin.

• För att inte debiteras en terminsavgift ska uppsägning vara oss tillhanda innan ny terminsstart.

• Uppsägning av skåp meddelas till kansliet. Du ska tömma skåpet helt från ägodelar, tvätta eventuellt kladd på dörrar och väggar, samt lämna det olåst.

Är du intresserad av ett skåp?

• Kontakta kansliet på ekonomi@gfrk.se eller telefon 031-25 60 10.

• När det blir din tur provar vi att nå dig per telefon, når vi dig inte får du ett mail som ska besvaras inom 3 dagar.

• Obesvarat mail tolkas som att du tackat Nej till skåpet och du tappar din köplats men är välkommen att åter köa in igen.

GFRK ansvarar inte för att din kontaktuppgifter stämmer.

Byte av mail, adress och telefonnummer ska alltid anmälas till kansliet.

Inga nyheter är skapade

Sista dagen för höstterminen 2019 är lördagen den 21 december