Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2019


 

Tindra Tammi

Födelsedatum: 020415

Post i US: Ordförande

Jag har ridit i mer än 10 år men började rida på Gfrk hösten 2011. Just nu rider jag i en J-gul för Sanna på tisdagar och ponnydressyren för Lovisa på torsdagar. När jag började rida hade jag ingen speciell favorithäst men 2014 när Lucy kom till ridskolan blev jag helt kär i den ponnyn och det är jag än i dag. Det bästa som finns är att rida Lucy eller mysa med henne i stallet. 2016 började jag tävla ponnyn Rolo och vi startade många pay and jumps tillsammans, två år senare såldes Rolo och då slutade jag tyvärr tävla. Jag gick med i US 2017. 

Dagar i stallet: Jag är i stallet tisdag och torsdag när jag rider. Sedan jobbar jag även i stallet på lördagar och söndagar. 

Favorit häst: Lucy

 

 

 Elina Kekkonen

Födelsedatum: 020507

Post i US: Vice - ordförande

Jag började rida på GFRK hösten 2010 men red då inte i en fast grupp. Terminen därpå började jag rida i en nybörjargrupp på onsdagar. Strax därpå började jag sköta Madicken som jag skötte tills hon gick i pension. Idag rider jag på fredagar i en grön grupp för Sanna. Hösten 2017 började jag tävla Duschess i hoppning och ska nu börja tävla Daisy i dressyr. Jag gick med i US 2018.

Dagar i stallet: fredagar, lördagar och ibland torsdagar samt söndagar vid tävling.

Favorithäst: Daisy

 

Annie Wahlberg

Födelsedatum: 020908

Post i US: Sekreterare och anslagansvarig

Jag har ridit i drygt 10 år och rider numera i Lovisas ponnydressyr på torsdagar. Det bästa med stallet är alla vänner man får och hästarna. Jag gick med i US 2019. 

Dagar i stallet: Torsdagar och söndagar vid tävling.

Favorithäst: Rachael

 

Caroline Jendeby

Födelsedatum: 040211

Post i US: Ledamot

Jag började rida på gfrk vintern 2011 och red då i en nybörjargrupp på torsdagar. Min favorithäst var Farina och jag skötte även henne ett tag. Nu rider jag i en j-gul för Sanna på tisdagar och i tävlingsgrupp hopp ponny för Viktor på fredagar. Jag sköter och tävlar Duchess och har gjort det sedan slutet av 2016. Hon är det bästa med GFRK enligt mig. Jag gick med i US 2018.

Dagar i stallet: Jag är i stallet tisdagar och fredagar när jag rider (ibland andra dagar när jag är ledig), och även på söndagar vid tävling.

Favorithäst: Duchess

 

Jessika Bornsjö

Födelsedatum: 050821

Post i US: Skötaransvarig

Jag har ridit på GFRK i 7 år och rider för tillf'ället på fredagar i tävlingsgruppen hopp ponny för Viktor och en J-gul för Sanna på tisdagar. Det bästa med stallet är alla fina vänner man skaffar sig och alla fina ponnys och hästar. Jag gick med i US 2019.

Dagar i stallet: Jag är i stallet på fredagar, tisdagar och söndagar när det är tävling.

Favorithäst: Toby

 

Selma Lundgren

Födelsedatum: 030103

Post i US: Månadsbrevsansvarig och sponsoransvarig 

Jag började rida på gfrk när jag var nio år gammal, så jag har ridit här i snart 7 år. Den 3 november 2014 började jag sköta Flash, som jag sköter än idag. Fick inte rida honom så mycket i början, eftersom han inte gick med i mina grupper, så min favoritponny att rida var Sockan som jag tyckt om sedan dess. Nuförtiden rider jag Sockan och Joan mest. Jag går i en j-gul på tisdagar och minispecialen på onsdagar. Jag gick med i US 2018.

Dagar i stallet: Försöker vara i stallet så mycket som möjligt. Tisdagar och onsdagar är jag alltid där, ibland fredagar och söndagar.

Favorithäst: Flash och Sockan .

 

Lukas Ek

Födelsedatum: 050119

Post i US: Inventerare, sisuansvarig

Jag började på GFRK hösten 2014 i en nybörjargrupp, där Sandra var ridlärare. Nu har gruppen utvecklats och är en J-galopp, vilket jag tycker är jätteroligt! Erica J lär oss massor av nya saker varje gång. Jag har hoppat flera gånger i Mini Pay and Jump, vilket är superroligt.
När jag började var min favorithäst Prince men tyvärr flyttade han. Då hittade jag en annan juvel - Alf! Han är helt fantastisk och jag är så glad för att få vara skötare på honom. Jag gick med i US 2018.

Dagar i stallet: Du hittar mig i stallet på onsdagarna då jag rider och sköter om Alf. På helgerna brukar jag också vara i stallet för att hänga med hästarna.

Favorithäst: Alf och Chili

 

Minja Ajo

Födelsedatum: 020717

Post i US: Socialmediaanvsvarig

Sedan jag var 6 år gammal har min absoluta favoritplats varit stallet. Nu är jag 16 år och tycker fortfarande likadant. Jag rider för Sanna på tisdagar i en J-gul och nu har jag även gått med i US för att engagera mig lite mer. Det absolut bästa med stallet är all glädje oss hästälskare emellan, varje dag som tillbringas i stallet blir en bra dag. Jag gick med i US 2019.

Dagar i stallet: Jag är i stallet tisdagar när jag rider och fler dagar med US.

Favorithäst: Bonus

 

 

Ida Björkenfors

Födelsedatum: 031106

Post i US: Ekonomiansvarig

Jag började rida på GFRK när jag var 9 år och har ridit här i ca 6 år. När jag började rida var jag rädd för hästar men nu älskar jag att umgås med hästarna i stallet. Jag rider lektioner på torsdagar och lördagar men är även i privatstallet på måndagar. Jag älskar hästarna och gemenskapen i stallet. Jag gick med i US 2019.

Dagar i stallet: Måndag, torsdag och lördag.

Favorithäst: Rachael, Carla och Sockan.

 

 

Elin Sunnemar

Födelsedatum: 030627

Post i US: Hemsideansvarig, anslag och anmälningsansvarig

När jag var nio år gammal 2012 började jag rida på GFRK, vilket jag sju år senare fortfarande gör. Idag rider jag två gånger i veckan, i en J-gul för Sanna på tisdagar och i utvecklingsgruppen på onsdagar för Maria. På onsdagar rider jag alltid fina Babe som jag gjort under en väldigt lång period. I framtiden hoppas jag att vi ska kunna starta både någon pay & jump och pay & ride tillsammans. 2014 började jag sköta Mickey som blev min favorithäst från första dagen jag hälsade på honom. Det bästa med stallet är alla hästar och vänner jag fått lära känna under åren! Jag gick med i US 2019.

Dagar i stallet: Tisdagar och onsdagar när jag rider, men kan också vara där vid tävlingar på helger.

Favorithäst: Mickey & Babe

 

Alla bilder på denna sida är tagna av Hanna Nordquist

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Uppdaterad: 04 APR 2018 18:42 Skribent: Tindra Tammi

 

Viktiga datum!

Sista dagen för höstterminen 2019 är lördagen den 21 december

Vårterminen 2020 startar torsdagen den 2 januari

 

 

INLOGGNING/ÅTERBUD XENOPHON

 

BOKA RIDBANA

 

 

 

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info