Hoppa till sidans innehåll

Börja rida!


Välkommen att skicka in din intresseanmälan till oss via formuläret nedan! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Du kan också nå Erica som arbetar med beläggningen via mail This is a mailto link eller på telefontid fredagar 10:00-11:00 tel: 0760 295122. Om du inte kommer fram kan det bero på sjukdom eller ledighet, skicka gärna då ett mail istället så återkommer vi så fort vi kan.

 

Göteborgs Fätrittklubb är en av Sveriges största ridklubbar som grundades redan 1894. Vårt ridhus med sina 2500 m2 är bland de största i Norden. Det är avdelningsbart till två långa ridbanor eller tre standardbanor, vilket möjliggör att vi har ridskolelektioner på två parallella banor samtidigt.   Det finns knappt 15-talet ponnyer och ca 35 stora lektionshästar. 

 

Vi innehar Svenska Ridsportförbundets skylt som är en kvalitetsmärkning av ridsportsanläggningar och ridskolor. Med det menas att ridanläggningen och ridskolan uppfyller vissa grundkriterier som är uppsatta av Svenska Ridsportförbundet. Det betyder att anläggningen är välskött samt uppfyller fastställda minimimått vad gäller stallar, verksamhetens hästhållning, tillfredsställande säkerhet samt att ridskolan kan styrka att man innehar kommunalt tillstånd enligt djurskyddslagen att bedriva ridskoleverksamhet.


Vi har cirka 800 lektionsryttare varje vecka som är uppdelade i sju olika nivåer från nybörjare till erfarna ryttare. Dessutom har vi specialundervisning och extrakurser i såväl hoppning som dressyr. Läs mer om vad vi erbjuder under fliken "vi erbjuder" 

Välkomna att börja rida hos oss!

Står du på kö till en grupp har vi tyvärr inte möjlighet att uppdatera till dig vilken plats du ligger på i kön. Vi kontaktar dig när det finns en ledig plats.

OBS! Målsman fyller i intresseanmälan för sitt/sina barn.

 

Uppdaterad: 02 AUG 2018 19:24 Skribent: Ridskola

 

Viktiga datum!

 

Vårterminen 2020: 2 januari - 17 juni, ridning alla dagar förutom 1:a maj

 

 

INLOGGNING/ÅTERBUD XENOPHON

 

BOKA RIDBANA

 

 

 

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info