Hoppa till sidans innehåll

Återbud/igenridning


 

 Återbud till ordinarie ridlektion skall göras via Xenophon kundinloggning, lathund för hur du gör hittar du HÄR

 

Återbud till ponnyridning skall göras till This is a mailto link enligt information på bekräftelsen. Ej igenridningsbar.

 

Återbud till kurser ska göras till This is a mailto link. Ej igenridningsbar.

 

Återbud till privatlektioner ska göras till This is a mailto link.

 

 

Återbud/Igenridningar
Återbud till ridlektion ska vara ridskolan tillhanda senast kl 14.00 samma dag som ridlektionen, senast kl 16.00 fredag för återbud gällande lördag. För att vi ska kunna planera hästarnas arbete på bästa sätt är det viktigt att du lämnar återbud till din ridlektion om du inte kan komma.

Återbud för bokad igenridning ska vara ridskolan tillhanda senast den angivna tid som anmälan stängs annars försvinner din igenridning. Giltigt läkarintyg ska i annats fall lämnas in senast måndag i veckan efter igenridningstillfället. Uteblir du från ditt igenridningstillfälle så dras igenridningen. Tänk på att det är många som vill rida igen och det är tråkigt med tomma platser som någon annan elev kunde fått.

Det tillåts inte igenridningar i de ordinarie grupperna (undantaget Knattegrupperna där barn från skritt/travgrupp kan rida igen i mån av plats).  Det finns flertalet bestämda igenridningstillfällen under terminen, de första veckorna när höstterminen börjar, teoriveckan och juluppehåll principen ”först till kvarn” gäller. När aktuella igenridningsdatum börjar närma sig publiceras de på hemsidan. Till dessa anmäler man sig via Xenophon kundinloggning. Igenridningstillfällena är indelade efter gruppnivåer men det går naturligtvis bra att rida igen i en lägre grupp för att få plats.

 
Det är 2 igenridningar/termin som gäller och dessa ska ridas igen samma termin som återbudet lämnats. Avbokat tillfälle från de sista veckorna på våren kan ridas igen på igenridningstillfälle vid höstterminens start. Avbokat tillfälle från höstterminen kan ridas igen under juluppehållet alt. första (gruppmässigt lämpliga) igenridningstillfället i januari.

 Det är tillåtet att sälja sin ridlektion till annan elev (som har en egen ordinarie plats på ridskolan) som rider på samma eller högre nivå som du upp till 2 ggr/termin. Man kan även byta sin lektion med någon som rider på samma nivå som en själv. Dock ej igenridningar.

 

Aktuella kommande igenridningar:

Anmälan öppnar via er kundinloggning på www.minridskola.se på fredag kl. 15:00, först till kvarn gäller!

 

Igenridning för juniorer:

Onsdag 7 augusti kl. 08:00-09:00 J-nybörjare/fortsättning

Tisdag 13 augusti kl. 09:00-10:00 J-vit

Onsdag 14 augusti kl. 08:00-09:00 J-grön

 

Igenridning för vuxna:

Fredag 9 augusti kl. 20:00-21:00 V-nybörjare/fortsättning

Fredag 16 augusti kl. 20:00-21:00 V-vit

Fredag 23 augusti kl. 20:00-21:00 V-grön

Fredag 30 augusti kl. 20:00-21:00 V-röd

 

 

Göteborgs Fältrittklubb är en ideell förening som ägs av oss medlemmar. Vi driver ridskola, uppstallnings- och tävlingsverksamhet för våra medlemmar. Vi äger våra 52 lektionshästar och hela vår byggnad, marken arrenderar vi av Göteborgs kommun. Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ då tillsätts en styrelse som sedan anställer en verksamhetschef för att driva verksamheten. Verksamhetschefen anställer sedan personal sammanlagt 12 stycken som jobbar heltid här på Göteborgs Fältrittklubb. Det finns alltså ingen ägare som tar ut någon vinst, blir det överskott går det direkt tillbaka till verksamheten för att göra den bättre för våra medlemmar Våra priser är beräknade för att få allt att gå ihop men samtidigt hålla priserna så låga som möjligt för er medlemmar. Lektionspriserna är alltså beräknade på att alla skall vara och rida på sin ordinarie ridtid varje vecka. När ni inte kan rida er lektion en vecka så har föreningen ändå samma kostnad för hästar, personal och anläggning. Vi har ändå valt att man har två tillfällen under terminen som man får chans att rida igen om man varit borta. Detta för att man skall känna att det är okej att vara borta vid tex sjukdom. Går man på övriga kurser t.ex via ett studieförbund så kan man aldrig ta igen ett missad lektion och får ändå betala. Vi har ett antal igenridningstillfällen under terminen dessa annonseras på hemsidan och man får anmäla sig där. Principen först till kvarn gäller. Man är inte garanterad två igenridningar utan man erbjuds att ta igen två tillfällen, i mån av plats. Man måste för att lyckas rida igen vara flexibel med vilken tid man kan rida och man måste vara beredd att rida på en läge nivå än den man vanligtvis rider i. Dessa igenridningstillfällen är en service som föreningen valt att ta kostnaden för

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 24 AUG 2018 15:04 Skribent: Ridskola

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info