Hoppa till sidans innehåll

Personal


 

Linda Gårdlund

Verksamhetschef (föräldraledig)

Jag började jobba på GFRK hösten 2004. Är uppvuxen på klubben och har genom den gått från ordförande i US till ungdomsledare-ridledare, pedagogik på Strömsholm, verksamhetsledning inom hästrelaterade näringar.

Har under åren tävlat aktivt i dressyr, gymkhana och hoppning. På senare år har jag satsat på dressyren där jag har tävlat upp till Intermediere I.

  

Erica Lundqvist

Verksamhetschef  (föräldraledig)

Jag började jobba på GFRK som vikarie våren 2014 och har blivit kvar sen dess. 2008-2010 gick jag hippologen vid Flyinge och Strömsholm med inriktning ridlärare. När den utbildningen var klar blev jag utvald att stanna som dressyrelev ytterligare ett år för att utbilda och tävla Ridskolan Strömsholms hästar.
Jag bor tillsammans med min sambo här i Göteborg sedan hösten 2013. Kommer ursprungligen från Värmland, Kil, där resten av familjen bor kvar och föder upp både hopp- och dressyrhästar på anläggningen. Jag har tidigare tävlat mycket fälttävlan och dressyr samt ridit in och visat många hästar på unghästprover. 

  

Caroline Löfman

Ridinstruktör 

Har arbetat på GFRK sedan hösten 2006 då jag började jobba lite timmar i stallet. Har sedan dess gått lite olika utbildningar och är nu utbildad ridlärare level 1.  Bor i Västerlanda med sambo samt har hästar och husdjur på föräldrarnas gård i Romelanda.

Du når caroline via mail: This is a mailto link

  

Linda J

Linda Jonsson

Stallförman/stallpersonal

Började arbeta i stallet på helgerna 1993 och sedan 1995 är jag ordinarie stallpersonal på vardagar. Började rida på klubben vid 6-7 års ålder och sedan dess har jag blivit kvar.

Bor på gård på Tjörn med sambo, två hästar och hund.

Du når Linda via mail: This is a mailto link

 

Erica J

Erica Johansson

Ridinstruktör 

Gick hippologutbildningen 2011-2014 och började sedan arbeta på GFRK 2015. Förutom att ha ridlektioner är jag även kommunikationsansvarig för föreningen. dvs. sköter hemsida, planerar kurser etc. När jag red ponny var det framförallt hoppningen som lockade, men med åren har intresset för dressyren ökat och det är nu den gren jag främst utövar. Har tävlat upp till 1.10 hoppning och MSV:B dressyr. Har ett eget sto jag tränar och tävlar med inom dressyr samt en liten B-ponny.

Du når Erica via mail: This is a mailto link

 

 

Maria Clauss (föräldraledig)

Ridinstruktör

Jag började min resa på GFRK som elev hösten 2012, då jag flyttade ner till Göteborg efter att ha studerat till lärare i Piteå. Jag är uppvuxen på ridskola strax söder om Stockholm och har nu varit aktiv på olika sätt i olika ridskolor i mer än 20 år. I början av 2016 köpte jag min första egna häst, som då stod i Östra stallet och som jag ridit i ett halvår, och nu tränar och tävlar vi i både hoppning och dressyr. Hemma har jag också en hund och en sambo som jag helst spenderar min fritid med.

Jag började arbeta som instruktör på GFRK höstterminen 2017 efter att ha vikarierat lite och jobbat helgkvällar. Förutom att ha lektioner ser jag till att grupperna och kölistan fungerar som de ska och anordnar våra pay and ride’s.

Du når Maria via mail: This is a mailto link

   

 

Sanna Martinsson

Ridinstruktör

Jag började jobba på GFRK som vikarie 2015 och numera är jag fastanställd. Jag har hållit på med hästar hela livet både på fritiden och så småningom som jobb. Jag är utbildad ridlärare level 2 vid Strömsholm, B-domare i hoppning samt överdomare i hoppning och dressyr.

Jag har en och en halv egen häst, ett fullblod som gick löp i sin ungdom men som i år fick sitt första föl. En hingst efter Comfortuna VDL. 

Du når Sanna via mail: This is a mailto link

  

Stefan karvanen

Vaktmästare 

Jag började jobba på Gfrk i mars 2019 och arbetar som vaktmästare.

Tidigare har jag arbetata på Volvo Lastvagnar. Jag bor med min sambo på en hästgård utanför Kungälv.

 

Man träffar mig lättast i stallet på vardagar mellan 06.30-15.30.

Du når Stefan via mail: This is a mailto link.

 

Mikael van Ginhoven

Jag har arbetstränat hos GFRK sedan april 2018. Jag gillar att arbeta med djur och jag red mycket i mina ungdoms år. Sedan jag började här så har mitt intresse för ridning återväckts, nu rider jag regelbundet en gång i veckan.

  

Gunilla Schilken

Ekonomi

Nås via mail:  This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktiga datum!

Sista dagen för VT 2019 är onsdagen den 19 juni

HT 2019 startar tisdagen den 30 juli

 

INLOGGNING/ÅTERBUD XENOPHON

 

BOKA RIDBANA

 

 

 SponsorhusetLogga
När du ändå handlar på nätet - handla här och stöd Göteborgs Fältrittklubb!

 

 

Postadress:
Göteborgs FK - Ridsport
Töpelsgatan 16
41655 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256010
E-post: This is a mailto link

Se all info